Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Modeli Zorana i Denis
Zorana Vukić i Denis Lesjak snimili editorijal Vampire Infinity II

Osim što su aktivni i na hrvatskom tržištu, Zorana Vukić i Denis Lesjak okrenuli su se i snimanju u susjednoj Sloveniji.
Naši modeli snimili su interesantan editorijal „Vampire Infinity II“ i stali pred objektiv poznate slovenske fotografkinje Tanje Zrinsky.

Fotografkinja Tanja Zrinsky je specijalizirana za fashion editorial fotografiju i muzičku promo fotografiju. Radi za različite magazine i puno surađuje sa osobama iz svijeta mode i glazbe. ( Njena web stranica : www.tanjazrinski.com ).
Na „Vampire Infinity II“ projektu radi od samog početka jer su joj fantazijske priče tog tipa jako blizu njenoj umjetničkoj kreativnosti. Ovo je drugi editorijal takvog tipa po redu. Napravila ga je u suradnji sa organizatorom projekta Simonom Cirkulanom.
Za naše modele je izjavila : “Jako sam ponosna da sam bila u mogučnosti surađivati sa tako jako profesionalnim modelima iz Hrvatske i mislim da smo uz poslovno surađivanje uspjeli razviti i lijepe prijateljske odnose. Vjerujem da čemo u budučnosti još surađivati zajedno, jer već su u tijeku dogovaranja za sljedeći projekt sa vašom modnom kreatoricom Martinom Sporiš (Msdesign), koja je isto tako surađivala na reviji „Vampire Infinity II“ sa svojim kreacijama”.

Osim što su snimili editorijal , prisustvovali su i kao modeli na reviji gdje je osim hrvatske dizajnerice Martina Sporiš i Ines Zrnc Gregorina predstavila svoje kolekciju.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave