Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Modeli Zorana i Denis
Zorana Vukić i Denis Lesjak snimili editorijal Snow Queen & Kai

Zorana Vukić i model agencije „Sonic models“ Denis Lesjak  zajedno su pozirali za editorijal namjenjen za slovensko trzište za modnu dizajnericu Suzanu Rengeo.

Suzana Regneo je dizajner i stylist. Ideju za odjeću akumulira u postojećim uvjetima, s trenutnim emocijama i zanimljivim temama. Radi i kao modelar i kostimograf u „Slovenskom narodnom kazalištu“ u Mariboru. Često stvara odjeću za slavne osobe slovenske scene. Uživa također  u projektiranju i izradi kreacija za fotografije.

Evo i nekoliko rečenica koje je sa nama podijelila i fotografkinja Tanja Zrinsky o editorijalu : „Ideja za priču o Snježnoj kraljici se stvarala u meni nekoliko mjeseci. Sam koncept priče je film blockbuster „Snježna kraljica“ Hansa Christiana Andersena , jer govore da  na kraju ljubavi i brige mogu prevladati sve prepreke.

Volim priče koje se odnose na sanjarenja, mističnost i mitološke povijesti. Također se često oslanjaju na ideje iz takvih filmova ili priča. Za mene je  „Snježna kraljica“ , jedna od mojih omiljenih bajki, iako ima mnogo, i uskoro će se moja foto priča nastaviti.


Zašto su ovi modeli?

Dosta vremena sam razmišljala koga bi stavila kao modele u ovu priču. Snježnu kraljicu  je morao ovjekovječiti specifičan model , koji ludo pozira uglavnom s izrazima lica, a njezine oči bi morale biti bit cijele priče. Zašto? Budući da bi kroz oči Snježne kraljice morali shvatiti kako led je u stvari njezino srce. Tako su mi bile  potrebne “ledene” oči. I tako sam shvatila da se u takav profil  modela najviše uklapa hrvatski model  Zorana Vukić, s kojom  sam već imala prilike surađivati  na  snimanju modne priče „Vampire Infinity II.“

Slika dječaka po imenu Kai prikazuje neispunjenu ljubav naše nevjerojatne junakinje.     Denis Lesjak je tražen maneken u Hrvatskoj, i odlično se uklapa u priču pored Zorane. Njegovi angažmani govore dovoljno o njegovoj kvaliteti a i već su njih dvoje uhodani u snimanjima u paru s obzirom da su vec nekolicinu snimanja odradili zajedno.

Zorana i Denis predstavljaju kreacije – večernju haljinu za žene, koja je dizajnirana i može se nositi u pet verzija i bijeli muški frak sa modernim hlačama. Mješavina je bajke i visoke mode, a napravljeni su za bajku „Sniježna kraljica“. Taj komplet slobodno se može upotrijebiti i za vijenčanje.

Uspješne modele je u kreacijama fotografirala Tanja Zrinsky koja je već surađivala sa našim modelima, dok se za design i  styling pobrinula Suzana Regneo. Nakit je posudila Bojana Kovačić-Zemljič E2RD Jewellery, a cipele Allegria Shoes.  Šminku potpisuje Maja Vučina i Denis Maček koji je osim za šminku zaslužan i za frizuru uz Kristijana Skamljiča.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Teme
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave
When it comes to duplicate Piaget stone watches, this particular Piaget Spot light is really a talked about a few. The Piaget Spot light view uses Switzerland Quartz movements passing on an excellent performance. Additionally, this wrist watch is produced making use of sound strong stainless along with top quality precious stone straps. In addition, the particular dial is actually ornamented with numerous uric acid. An added diamond frame is really a very good further ornament because of this watch helping determine the overall look. But, the watch is likewise built with fake richard mille amethyst amazingly making it the begining resistant. If you're thinking of purchasing the most effective stone watches for women, this really is high time you set this specific enjoy for your series. That is more than a observe; it's really a affirmation jewelry piece, also it would likely look really good upon any women's arm.