Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Modeli Zorana i Denis
Zorana Vukić i Denis Lesjak snimili editorijal Snow Queen & Kai

Zorana Vukić i model agencije „Sonic models“ Denis Lesjak  zajedno su pozirali za editorijal namjenjen za slovensko trzište za modnu dizajnericu Suzanu Rengeo.

Suzana Regneo je dizajner i stylist. Ideju za odjeću akumulira u postojećim uvjetima, s trenutnim emocijama i zanimljivim temama. Radi i kao modelar i kostimograf u „Slovenskom narodnom kazalištu“ u Mariboru. Često stvara odjeću za slavne osobe slovenske scene. Uživa također  u projektiranju i izradi kreacija za fotografije.

Evo i nekoliko rečenica koje je sa nama podijelila i fotografkinja Tanja Zrinsky o editorijalu : „Ideja za priču o Snježnoj kraljici se stvarala u meni nekoliko mjeseci. Sam koncept priče je film blockbuster „Snježna kraljica“ Hansa Christiana Andersena , jer govore da  na kraju ljubavi i brige mogu prevladati sve prepreke.

Volim priče koje se odnose na sanjarenja, mističnost i mitološke povijesti. Također se često oslanjaju na ideje iz takvih filmova ili priča. Za mene je  „Snježna kraljica“ , jedna od mojih omiljenih bajki, iako ima mnogo, i uskoro će se moja foto priča nastaviti.


Zašto su ovi modeli?

Dosta vremena sam razmišljala koga bi stavila kao modele u ovu priču. Snježnu kraljicu  je morao ovjekovječiti specifičan model , koji ludo pozira uglavnom s izrazima lica, a njezine oči bi morale biti bit cijele priče. Zašto? Budući da bi kroz oči Snježne kraljice morali shvatiti kako led je u stvari njezino srce. Tako su mi bile  potrebne “ledene” oči. I tako sam shvatila da se u takav profil  modela najviše uklapa hrvatski model  Zorana Vukić, s kojom  sam već imala prilike surađivati  na  snimanju modne priče „Vampire Infinity II.“

Slika dječaka po imenu Kai prikazuje neispunjenu ljubav naše nevjerojatne junakinje.     Denis Lesjak je tražen maneken u Hrvatskoj, i odlično se uklapa u priču pored Zorane. Njegovi angažmani govore dovoljno o njegovoj kvaliteti a i već su njih dvoje uhodani u snimanjima u paru s obzirom da su vec nekolicinu snimanja odradili zajedno.

Zorana i Denis predstavljaju kreacije – večernju haljinu za žene, koja je dizajnirana i može se nositi u pet verzija i bijeli muški frak sa modernim hlačama. Mješavina je bajke i visoke mode, a napravljeni su za bajku „Sniježna kraljica“. Taj komplet slobodno se može upotrijebiti i za vijenčanje.

Uspješne modele je u kreacijama fotografirala Tanja Zrinsky koja je već surađivala sa našim modelima, dok se za design i  styling pobrinula Suzana Regneo. Nakit je posudila Bojana Kovačić-Zemljič E2RD Jewellery, a cipele Allegria Shoes.  Šminku potpisuje Maja Vučina i Denis Maček koji je osim za šminku zaslužan i za frizuru uz Kristijana Skamljiča.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave