Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Dizajneri Zoran Aragović
Zoran Aragović

Zoran Aragović (Virovitica, Hrvatska, 1981.) Od šeste godine živi u Zagrebu gdje je završio osnovnu i srednju školu (Gimnazija). Nakon kratkog i neuspješnog pokušaja studiranja na Pravnom fakultetu upisuje Modno Učilište PROFOKUS u Zagrebu, koje uspješno završava nakon dvije godine.

Za vrijeme studija sudjeluje na brojim modnim snimanjima za modne magazine te televiziju pod imenom “BiteMyStyle” fashion design a svoje medijske početke veže uz rad sa Ines Preindl, voditeljicom i novinarkom, za koju je dizajnirao odjeću i osmišljavao styling. Prvim  uspjehom smatra svoju mini kolekciju na temu srednjeg vijeka prikazanu na završnoj školskoj reviji te je jedan od modela prikazan naredne godine u Vinkovcima u sklopu Etno revije gdje je osvojio i prvo mjesto.

Na istom natjecanju sudjelovao je i 2008. godine te ponovno odnio prvu nagradu,te odmah nakon toga u svibnju predstavio svoju ljetnu kolekciju na Budapest Fashion Weeku.

Zoran Aragović BiteMyStyle

U travnju  2009. godine predstavio je kolekciju pod nazivom „Circus“  u sklopu London Alternative Fashion Weeka, te u svibnju jesensku kolekciju za 2009/10 „Rock The POPe“ na Zagreb Fashion Weeku. Posljednja kolekcija za proljeće/ljeto 2010 predstavljena  na Zagreb Fashion Weeku u prosincu 2009 pod nazivom „Freak the Chic“ osvojila je nagradu „Manda“ za najbolju kolekciju.

Surađuje sa hrvatskim osobama iz javnog TV i glazbenog života kao što su Anđa Marić, Ines Preindl, Ida Prester i Lollobrigida, Ella Dvornik, Ivana Marić, Martina Vrbos, Lana Klingor, emisija Po ure torture, Renata Sopek, RTL voditeljske zvijezde, Ivana Kindl i ostale. Uspješno sudjeluje na zagrebačkom Fashion Weeku nekoliko puta, te u Osijeku u sklopu Fashion incubatora, te na brojnim revijama i modnim eventima gdje se prezentira mlada hrvatska modna scena. Takodjer je radio na glazbenim projektima u Sloveniji. Izradio je odjeću i osmislio styling za slovenske grupe Kisha, Jararaja ,Katalena te Salome.

Ono sto čini njegov dizajn prepoznatljivim jesu jednostavni funkcionalni krojevi te kombiniranje različitih tipova tkanina, različitih uzoraka, boja sa upečatljivim i unikatnim detaljima.

Upravo zbog dominacije kolorita u njegovom dizajnu odabran je među mladim dizajnerima iz cijelog svijeta te uvršten u knjigu Color in Fashion sa svojim radovima kao mlada dizajnerska nada.

Od svjetskih uzora na prvom mjestu su mu John Galliano zbog njegovog modnog teatra, japanski dizajneri zbog svog pristupa konstrukciji, C.Lacroix zbog svojeg modnog kolorita, W.Westwood i dr.

Osim odjeće dizajnira i izrađuje unikatne torbe, narukvice i remenje koje u kombinaciji sa njegovom odjećom cine jedinstven i upečatljiv BiteMyStyle stil.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*





Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave