Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja women only
Women Only – raj za žene

Vikend zabave samo za pripadnice nježnijeg spola u Westgate-u.

Nakon iznimno uspješne muške avanture pod nazivom Only Men Stuff, iz radionice agencije Vocor media ovaj put najavljuju posebnu atrakciju namijenjenu ljepšem spolu. Za manje od mjesec dana Shopping City Westgate pretvorit će se u raj za sve ljubiteljice kombinacije dobrog provoda i odličnog shoppinga. Naime, u sklopu događanja Women Only posjetiteljice Westgate-a će moći pronaći sve o čemu su oduvijek maštale: od putovanja, modnih trendova, nakita i zabave do stručnih savjeta o zdravlju i ljepoti.
Direktor najvećeg hrvatskog shopping centra, Stjepan Iveljić ne krije oduševljenje što će se ovaj jedinstven događaj održati u prostorima Westgate-a: “Nakon što su muškarci dobili svojih 5 minuta slave, bilo je i vrijeme da i pripadnice ljepšeg spola dobiju priliku zabaviti se, ponešto naučiti i uživati. S obzirom na iznimno veliku posjećenost događanja Only men stuff, očekujemo i ovaj put veliki odaziv, a ono što možemo obećati jest da će se Westgate ovom prilikom pokazati kao izvrstan domaćin.“

Women Only u West Gate-u

Women Only u West Gate-u

Tijekom tri dana događanja Women only, od 11. do 13. veljače, posjetiteljice će moći pronaći svoje omiljene brandove te saznati sve što ih je ikada zanimalo o modi i modni dodatcima, zdravlju i ljepoti, hrani i kuhanju, zabavi i hobijima. Zasigurno će ih razveseliti i činjenica da će u sklopu događanja Women only korisne savjete te novosti o najnovijim trendovima pružiti profesionalni modni stilisti, nutricionisti, vizažisti i frizeri.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave