Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Izlasci WAVES cafe
Waves je novi urbani denim bar & club koji morate posjetiti

U Zagrebu se u srijedu 28. siječnja u samom centru Zagreba, u Mesničkoj ulici broj 6, otvara nova destinacija za sve ljubitelje gastronomije i kvalitetnog druženja uz fina vina, denim bar&club „Waves“.

Waves je svoj naziv dobio zbog valova ljubavi, „waves of love“. Ljubavi prema jedrenju, moru, suncu, prijateljima, dobroj hrani i vinu. Upravo je takav i koncept ovog denim bara & cluba – red dobre zabave, red kvalitetne hrane i red dobrog vina. Vlasnica Sandra Barulović detaljnije pojašnjava „U prostor Wavesa su implementirane sekvence mog života u kojem sam slijedila intuiciju i radila što me čini sretnom. U realizaciji projekta, uz sebe sam imala ljude na mojoj valnoj duljini, a tko uđe u prostor prekrije ga val optimizma, tako da je tu puno raznih valova.“

Projekt prostora je radio arhitekt Damir Radaković, a samo uređenje je kombinacija industrijskog i modernog. U prostoru u kojem u detaljima i osvjetljenju prevladavaju nijanse plave i ljubičaste možemo naići na strahovito puno zanimljivih detalja poput šanka s raznim fotografijama, dva ručno rađena lustera napravljena od raznih čaša, zanimljivih vaza koje izgledaju kao iz priča u „1001 noći“, stolova sa sedefom koji izgledaju kao dijelovi školjaka, stropa s bočicama parfema i zidova s imenima svjetskih gradova. Cijeli je bar podijeljen u dva dijela gdje je jedan namijenjen pušačima, a jedna od zanimljivosti svakako je i Gift Shop. Naime, u sklopu, Wavesa postoji mali gift shop u kojem će se moći pronaći domaći hrvatski autohtoni proizvodi poput maslinovog ulja, narancina, domaćih rakija i sireva.

Koncept kuhinje osmišljen je kao nešto ozbiljnija pratnja večernjem izlasku i uživanju u vinu pa će Waves na meniju nuditi nekoliko vrsta Wokova, zatim tjestenina i specijaliteta talijanske kuhinje, salata te lagane meze u talijanskom stilu poput bruschetta, focaccia i sličnih sitnih zalogaja. Svaki mjesec imati će tjedan neke kuhinje pa tako u narednim mjesecima možete očekivati tjedan talijanske, tjedan azijske i tjedan indijske kuhinje. Osim toga, kroz tjedan imati će after work programe i menije kako bi ljudi nakon posla mogli navratiti i nešto prigristi te uživati u čaši vina. Upravo zato, Waves će nuditi veliki izbor vina na čaše. Vikendom možete očekivati neke lagane  zabavne programe poput nastupa violine, gitare i sličnog. Moramo priznati kako Mesnička definitivno postaje sve zanimljivija ulica, kako za nas „domaće“ tako i za sve veći broj turista koji posjećuju Zagreb.

Related Post

Comments Closed
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave