Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Accessories
WANNA BI – unikatne majice, haljine, tenisice i nakit!

Iza imena Wanna BI stoje Bernarda Jelić (apsolventica Tekstilno-tehnološkom fakulteta) i Ina Vela (diplomirana ekonomistica). Svoja svakodnevna druženja i kavice odlučile su iskoristiti na kreativan način – stvaranje majica, haljinica i tenisica veselih boja i motiva. Prva kreacija napravljena je sasvim slučajno.
Kupila sam platnene tenisice i nešto mi je na njima falilo. Uzela sam boje u ruke i nakon dva sata kreativnog naboja dobila sam svoje savršene tenisice! Boje i motivi koji me najbolje opisuju kao osobu imam na svojim tenkama. – Bernarda priča kako je započela priča o Wanna BI stvarčicama.
-Kada mi je Bernarda pokazala svoje tenisice, bila sam oduševljena. Šarene, vesele, kreativne i prije svega totalno prilagođene njoj i njenoj osobnosti. Tako mi je palo na pamet da i drugi žele nositi nešto što najbolje opisuje njihovu osobnost i stil. Kao pravi ekonomist, dosjetila sam se načina na koji bi naše stvarčice približili masama. – Ina nastavlja priču.
-Osim što radimo po svojoj inspiraciji, radimo i u dogovoru s osobom koja nam se obrati. Kroz razgovor skužimo stil i karakter osobe i po tome joj napravimo majicu, haljinu i tenisice. Naravno radimo i po narudzbi u smislu da kupac može u potpunosti sudjelovati s idejama za motive i boje koje želi na našim majicama ili haljinicama.

Bernardina majice

-Motiv i inspiracija za daljni rad su nam naši klijenti koji nas i dalje zovu i traže da svoj ormar upotpune Wanna BI stvarima.
-Planova za budućnost imamo poprilično. U ovom trenutku nam je bitno da idemo korak po korak, ostavljajući iza sebe zadovoljne fanove a cilj nam je svakako dućan/atelje posut šljokicama i eksplozijom boja poput naših kreacija. Do tad ako vas zanimaju naše stvarčice, posjetite nas na Facebooku pod imenom Bernina Majice.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave