Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Fotografi Vedran Petak
Vedran Petak

Vedran Petak je rođen 25.12.1977. u Zagrebu. Radi kao freelance fotograf. Fotografija je tijekom cijelog njegovog života bila svojevrsni izazov i strast, ali se njome aktivno počeo baviti 1996. godine. Sada već dugogodišnji asistent Damira Hoyke počeo je kao samouki fotograf koji je znanja stjecao iz knjiga i savjeta drugih fotografa. Nakon godina samostalnog učenja poželio je upoznati vrhunskog fotografa, svog današnjeg mentora Hoyku, koji ga je naučio i još uvijek uči umjetničkoj i poslovnoj strani fotografije.
Već godinama aktivno sudjeluje u Hoykinom projektu Fotosofia u kojem educira mlade i ambiciozne buduće fotografe.
Fotografirao je za razne projekte, a neki od njih su Solidum L’amour vjenčanja, Diadema, Cro-a-Porter, Dreft Fashion Week, Wella kozmetika, Red Bull Hartera Rijeka, vinarija Dingač, Fashion TV bižuterija, Glumci u Zagvozdu, Fotosofia, Turistička zajednica grada Zagreba, slastičarne Dolce Vitae i Milenium, ali i za kolekcionare slika, pečata i sl. Ovaj fotograf u usponu uživa fotografirajući modu, razno razne produkte, portrete ljudi, vjenčanja, komercijalne fotografije… ma, sve što se može pretočiti u fotografiju! Ideje naviru same iz želje za što boljim ostvarenjem u poslu kojeg živi i voli, životnom pozivu. Radio je s vrhunskim top modelima, kao što su Zorana Vukić i Vedrana Linardić, misterima i missicama – Mihovil Barun, Radovan Stošić, Darjana Iljkić…
Tijekom dosadašnjeg rada objavljena su mu dva billboarda koje ste zasigurno viđali diljem Hrvatske i možda se pitali se tko je zaslužan za to .
U bližoj se budućnosti vidi kao vrhunski modni fotograf koji radi za mnoge svjetski poznate modne časopise. Uzori su mu Peter Lindbergh, Mario Testino, Annie Leibovitz, Oliviero Toscani koji imaju toliku jednostavnu kompoziciju u svojim kadrovima da se naizgled čini da to svatko može, ali u tome i je“ kvaka“! I sam teži jednostavnosti smatrajući da je u njoj apsolutno savršenstvo.
U slobodno vrijeme uživa u squashu, biciklizmu, planinarenju…
Životni cilj i životna želja mu je postići savršenstvo u fotografiji, u tehničkom i umjetničkom izražavanju.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Teme
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave
When it comes to duplicate Piaget stone watches, this particular Piaget Spot light is really a talked about a few. The Piaget Spot light view uses Switzerland Quartz movements passing on an excellent performance. Additionally, this wrist watch is produced making use of sound strong stainless along with top quality precious stone straps. In addition, the particular dial is actually ornamented with numerous uric acid. An added diamond frame is really a very good further ornament because of this watch helping determine the overall look. But, the watch is likewise built with fake richard mille amethyst amazingly making it the begining resistant. If you're thinking of purchasing the most effective stone watches for women, this really is high time you set this specific enjoy for your series. That is more than a observe; it's really a affirmation jewelry piece, also it would likely look really good upon any women's arm.