Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja pozivnica fashion
Uskoro počinje Dove Fashion.hr

Mjesec rujan rezerviran je za  Dove Fashion.hr – proljetno-ljetne kolekcije najvećih Hrvatskih dizajnera će predstaviti u spektakularnom Muzeju suvremene umjetnosti.

Vodeća imena domaćeg dizajna kao što su I-GLE, Branka Donassy, Ivica Klarić, Robert Sever, Zoran Mrvoš, Igor Galaš, Ivana Barač, eNVy room, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović i Ana Maria Ricov svoje će kolekcije prikazati na minimalnoj pisti.

Od 16. do 18. rujna, Muzej suvremene umjetnosti u Zagrebu postati će suvereni centar hrvatske modne scene povodom održavanja prestižnog nacionalnog modnog događanja Dove Fashion.hr-a za sezonu proljeće-ljeto 2011.

Za glavni moto sezone izabrana je upravo kohezija “kontinuiteta i stabilnosti” koji simboliziraju najpotrebnije i najpoželjnije epitete na globalnoj sceni danas. U posljednje tri sezone Dove Fashion.hr izrastao je u kreativnog i produkcijskog diva koji je više nego uspješno u srpnju ove godine lansirao hvaljene cruise kolekcije na Zlatnom ratu na otoku Braču.

Ekskluzivni broj limitiranih pozivnica za modni ali i društveni događaj sezone tradicionalno će distribuirati isključivo dizajneri.

Posebnu pažnju medija i javnosti svakako će izazvati Dove Men kolekcija koju će dizajnirati legendarni pionir muškog pret-a-portera u Hrvatskoj, Ivica Klarić. “Snaga i njega“ glavni su postulati Dove Men-a koje će Klarić maestralno pretočiti u klasičnu mušku kolekciju koja ne ovisi o trendu.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave