Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Dizajneri larie
Tamara Garbajs u modnoj priči Marine Lacković Larie

Jedna od najpopularnijih hrvatskih dizajnerica Marina Lacković za brand Larie predstavlja svoju 6. kolekciju koju smo s razlogom jedva dočekali – i zaljubili se u nju samim pogledom na novu kampanju!

Marina je, po običaju, cijelu kolekciju kreirala iz najfinijih materijala kao što su čista svila, lan i pamuk koji i ovoga puta garantiraju posebnost, kvalitetu i primijećenost. Iako je uvijek ispred svog vremena, svoju inspiraciju crpi iz prošlih stoljeća pa je tako i ovoga puta svoje kreacije stvarala prema stilu koji je obilježio prijelazno razdoblje iz 19. u 20. stoljeće.

 

Dizajnerica je u kolekciju unjela kolorit, dezene, nezaobilaznu čipku i romantiku koja krasi i definira svaku Larie kolekciju. Uz kolorit, javljaju se i prugice u modernim verzijama odijela koje podsjećaju na mornaricu s početka 20. stoljeća.

 

Osim koloritom, gdje prevladavaju lila, plava, crvena, smeđa, bijela i zelena u raznim romantičnim dezenima, dizajnerica se poigrala i modelima – haljine kreirane od 7 metara čiste svile, haljine “x” kroja napravljene od volana “punog kruga” te nezaobilazna odijela, sada su već dobro poznata ženstvena Larie poslastica. Maštoviti blejzeri, kaputići i ogrtači čine ovu kolekciju potpuno drugačijom, dok je rubne čipke povezuju iz modela u model.

 

Nakon samostalne revije na Fashion Weeku Zagreb/Cro a Porteru, koja će se održati u ovu subotu, Marina putuje u Salzburg gdje će u suradnji s Polygon Concept Storeom 10. prosinca predstaviti kolekciju na Mavisto Amadeus Horseindoors Worldcupu.

 

Svakom kolekcijom i kampanjom, Marina postavlja ljestvicu više pa je tako ovoga puta odlučila snimiti kampanju na dvjema lokacijama s dva modela. U duhu inspiracije i Marininog stvaralaštva, prvi dio kampanje snimljen je nedaleko od Zagreba, na planini Kalnik u srednjovjekovnoj gradini Mali Kalnik, uz pomoć protagonistice mlade Gordane Dude. Drugi dio kampanje snimljen je u poznatoj gradskoj kavani Johan Franck s glumicom Tamarom Garbajs koja je Marinina muza te zaštitno lice.

 

Za oba snimanja zadužen je bio tim kojeg čine Karmen Poznić za fotografiju, MUA Nina by Nikolina Bobinac za šminku i kosu te Matea Makelja i Nikolina Lacković Mandić kao asistentice.

Related Post

Comments Closed
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave