Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Fetish Manolo Blahnik shoes
Spasite brak Manolicama!

MANOLO BLAHNIK, jedan od najutjecajnijih dizajnera cipela već posljednjih 30 godina svoje karijere, tvrdi kako su njegove cipele do sada spasile već nekoliko brakova i smirile mnoge bračne razmirice. “Muška reakcija na visoke pete je dijelom normalna ali i dijelom perverzna.

Već nekoliko muškaraca povjerilo mi se da sam im spasio brak”, kaže Blahnik. “Prva stvar koju muškarci zamijete su ženske noge, stoga za njih nema ničeg toliko privlačnog kao što je žena u cipelama s visokom potpeticom.” Manolo Blahnik, dizajnerska legenda čije cipele nose mnoge poznate osobe od Sarah Jessice Parker do Naomi Campbell, priznaje kako ga zapravo ne zanima svijet poznatih i slavnih.

Manolo Blahnik

“Vulgarnost je u određenoj mjeri prihvatljiva, pa čak se mogu nositi i s lošim ukusom, ali kada svi ti nogometaši počnu kupovati moje cipele – to mi zbilja nije privlačno.” Za koga Blahnik smatra da je njegove modele cipela najbolje nosio? “Princeza Diana je bila nešto posebno. Nosila je moje cipele s takvom gracioznošću, naprosto je zračila, a takav sjaj vidio sam još samo kod Julie Christie!” izjavio je za Telegraph. “Možda bih mogao reći da Kate Moss ima također ono nešto, samim time što je vrlo zabavna i zamamna, ali zbilja, taj cijeli celebrity fenomen važan je zbog samo jedne stvari – generira novac”.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave