Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Novosti Rodnik band
RODNIKOV T – SHIRT PO SIMBOLIČNOJ CIJENI! The Rodnik bend i Nestle Fitness zajedno za udrugu „Sve za nju“

Philip Colbert iz The Rodnik benda definitivni je miljenik zagrebačke publike! „Dolazi li i ove sezone na Dreft Fashion Week Zagreb Rodnik?“ pitali su mnogi. Da, Rodnik dolazi i to po četvrti put! Diplomirani filozof Philip Colbert s godinama se etablirao u jednog od najzanimljivijih dizajnera na svijetu. Dovoljno govori da njegovu odjeću nose Kraljica Rania od Jordana, Anna Piaggi, Matthew Williamson, Karl Lagerfeld, Sienna Miller, Lady Gaga, Lily Cole i Peaches Geldof. Na Tjednima mode predstavlja se istovremeno pjevajući sa svojim The Rodnik Bandom, a inspiracije pronalazi u radovima Marcel Duchampa, Andyja Warhola i raznih konceptualnih umjetnika. Ovosezonska kolekcija za jesen/zimu 2012/13 inspirirana je vojvotkinjom Kate Middleton, njenom sestrom Pippom te raznoraznim simbolima Velike Britanije kao što su double-decker bus, crvena telefonska govornica, crni taxi, kajgana te naravno kraljica Elizabetha.

Rodnik band

Rodnik band

Tijekom tri dana, u loungeu DFWZ-a na Nestlé Fitness korneru prodavat će se limitirana serija majica po simboličnoj cijeni od 100 kuna, a koje je posebno za ovu priliku i DFWZ osmislio sam Philip Colbert. Philipov T-shirt idealan je za ove vruće ljetne dane i sigurni smo da će svi posjetitelji DFWZ-a iskoristiti ovu odličnu, ali i humanu priliku. Cijelokupni iznos namijenjen je Udruzi oboljelih i liječenih od raka dojke „Sve za nju“. Namjera je da žene svih dobnih skupina shvate kako imaju mogućnost izbora vlastitog životnog stila, te da prihvaćajući zdrave životne navike smanjuju rizik obolijevanja. Kupovinom majica pridonijet će se udruzi Sve za nju u njihovom radu i borbi protiv raka dojke.

Rodnik za Nestle fitness

Rodnik za Nestle fitness

Također, za najavu DFWZ-a, 9.svibnja Philip će izvesti mali perfomance vozeći se centrom grada u pravom londonskom double-decker busu pjevajući i prodavajući majce. Sigurni smo da će biti prava atrakcija!

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave