Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Brand unaesthetik dip
Prepoznatljiva estetika Unaesthetika

Domaći modni brand koji se odmiče od uniformiranosti

Nakon zapažene debitantske revije prikazane na prošlosezonskom Cro-a-Porteru, hrvatski modni brend Unaesthetik novu kolekciju predstavlja u formi kampanje iza koje stoji renomirani tim imena s hrvatske modne scene. Tako se iza objektiva našla jedna od najcjenjenijih hrvatskih fotografkinja Mare Milin koja je u svom prepoznatljivom estetskom izričaju vjerno dočarala emociju Unaesthetik brenda.Suradnja s Mare Milin rezultirala je bezvremenskim vizualima koji ne sugeriraju styling već prezentiraju svaki transparentni, poput paučine delikatan ručno dekonstruirani model zasebno. Time se krajnjem konzumentu daje apsolutna sloboda da uklopi željeni komad u svoj vlastiti stil.

Ručna dekonstrukcija pletiva kao osnovna nit vodilja i dalje je glavna inspiracija prilikom kreiranja svakog novog unikatnog komada koji stvaraju cjeline a koje se može nazvati kolekcijom. Kako je u izradu svakog komada utrošeno nekoliko dana ručnog rada, Unaesthetik u potpunosti prati “slow fashion” koncept. Sa željom da se što više odmakne od zamorne uniformiranosti, Unaesthetik stvara komade koji ne poznaju granice spola trenda ni sezone, već meko omataju siluetu beskonačnim mogućnostima stiliziranja. Prijezir prema etiketama bilo koje vrste rezultira potpunim odsustvom istih, a svaki se komad kada je to moguće, personalizira ručno izvezenim inicijalima svog vlasnika.

Kolorit je i ove sezone sveden na minimum, pa tako prevladavaju sve nijanse sive, tek ponegdje akcentirane maslinasto zelenom i nezaobilaznom crnom.

Kampanja je snimljena u prostoru C3 koncept storea u čijoj je ponudi uz ostalo i dio Unaesthetik kolekcije. Za kosu se pobrinuo Mijo Majhen, a za make up Petra Sever. U ulozi modela pojavljuje se Anita Lijić (Talia Model). Kampanju prati i look book kojeg je snimio uvijek odlični Franjo Matković sa modelima Teom Kramer i Ivanom Vukušić [Talia model].

Related Post

Comments Closed
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave