Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Dizajneri Fyodor-Golan
Preko tisuću crnih Swarowski kristala ušiveno je na pitonovu kožu

Lady Gaga ostavila je gledatelje Graham Norton Show-a televizijske kuće NBC bez daha kada je izvela svoj superhit Judas u koži od pitona ukrašenoj Swarovski kristalima! Iza ove originalne kreacije stoji londonski dvojac Fyodor Golan koji će se predstaviti hrvatskoj javnosti na Dreft Fashion Weeku Zagreb. Preko tisuću crnih Swarowski kristala ušiveno je na pitonovu kožu, što daje privid treperenja na stageu.

Fyodor Golan Lady Gaga

Fyodor Golan - Lady Gaga

Fyodor Podgorny and Golan Frydman, londonski modni dvojac u sebi ima ruskih, latvijskih, izraelskih i marokanskih korijena. Nakon što su ispekli zanat u studijima Alexandra McQueena, Raf Simmonsa, Richarda Nichola i Dries von Notena, 2010. godine lansirali su svoj brand FYODOR GOLAN.  Ovaj dvojac karakterizira inspiriranje umjetnošću te kreacije od različitih vrsta kože upotpunjeni sa preciznim ručnim detaljima i atipičnim načinom tkanja.

Fyodor Golan - Lady Gaga

Fyodor Golan - Lady Gaga

S ozbirom da obje strane vole neobično i umjetničko, bilo je pitanje vremena kada će se ova dva velika imena spojiti kroz zajedničku suradnju. Fyodor je komentirao suradnju riječima; „Bili smo vrlo uzbuđeni kada smo doznali da ćemo raditi sa njom. Ona je tako inspirativna osoba, dijelimo iste vizije i bilo nam je lako sporazumijeti se. Naše kreacije namjenjene su ženama koje su odabrane da budu božice, da budu štovane. One su predvodnice nove religije. A Lady Gaga se savršeno uklapa u ovaj opis.“

Fyodor Golan - Lady Gaga

Fyodor Golan - Lady Gaga

Odjevne predmete iz posljednje kolekcije  „Paganska poezija“ kao i odjeću iz prethodnih kolekcija Fyodor Golan će prodavati u sklopu DFWZ-a u korneru Britanske ambasade – British Fashion Shopu  od 19. – 21. svibnja u Hypo Centru.

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave