Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Natječaji
Otvoren natječaj za mlade modne dizajnere DoubleTree by Hilton Zagreb

Predstavljamo natječaj za mlade dizajnere koji traje od 22. listopada.2012. do 2. studenog 2012.

Pravila natječaja “OXBO pregača”

 1. Ovim pravilima se propisuju uvjeti i način sudjelovanja u natječaju pod nazivom „OXBO pregača“ (u daljnjem tekstu, a za potrebe ovih pravila će se koristiti termin „natječaj“). Natječaj priređuje tvrtka Grayling d.o.o. u ime hotela DoubleTree by Hilton Zagreb. Ova pravila objavljena su 22. listopada 2012. godine na internetskoj stranici http://www.modniormar.ttf.unizg.hr/ i Tekstilno-tehnološkog fakulteta http://www.ttf.unizg.hr/ te danom objave postaju važeća.

 

 1. Natječaj se organizira u svrhu poticanja nadarenih studenata Tekstilno – tehnološkog fakulteta i afirmacije osoba koji su završili studij, a nisu afirmirani.

 

 1. Natječaj će se sastojati od šest faza:

 

 • Najava natječaja
 • Prikupljanje radova
 • Pregledavanje radova i odabir šest najboljih radova
 • Informiranje finalista i realizacija odabranih radova
 • Predstavljanje šest najboljih radova na manifestaciji Modni ormar
 • Proglašenje pobjednika natječaja

 

 1. Tijekom prve faze, koja će trajati od 22. listopada.2012. do 2. studenog 2012. sudionici trebaju predati svoja idejna rješenja. Nakon isteka prve faze natječaja, stručni žiri sastavljen od predstavnika Tekstilno-tehnološkog fakulteta, od pristiglih prijava će odabrati šest finalista i dva rezervna rada. Žiri će sudionike, čije ideje budu među odabranima u ovoj fazi kontaktirati putem kontakt podataka dostavljenih u obrascu za prijavu s ciljem obavještavanja o ulasku u finale te pristupanju izrade pregače (prednjica haljine). Pregače šestorice finalista biti će predstavljene na modnoj reviji u sklopu manifestacije Modni ormar gdje će stručni žiri odabrati pobjednika natječaja. U slučaju da odabrani sudionici nisu u mogućnosti sudjelovati u završnoj fazi natječaja zbog neispunjavanja uvjeta iz ovih pravila ili bilo kojeg drugog razloga, ulazak u finalnu fazu bit će ponuđen prvom rezervnom radu.

 

 1. U natječaju mogu sudjelovati svi studente (dodiplomskih i poslijediplomskih studija) Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu kao i osobe koji su završili studij, a nosu afirmirane. Svaki od autora ima pravo sudjelovanja na natječaju sa samo jednim idejnim rješenjem.

 

 1. Sudjelovanjem u natječaju svi sudionici potvrđuju da njihova idejna rješenja nisu zaštićeno intelektualno vlasništvo treće strane te da su jedinstvena i originalna, u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. U slučaju da treća strana postavi bilo kakve imovinskopravne zahtjeve prema tvrtki Grayling d.o.o. kao priređivaču natječaja, sudionik radi čijeg je idejnog rješenja postavljen zahtjev obvezuje se preuzeti iste zahtjeve i potraživanja kao i nadoknaditi bilo kakve troškove i štetu koji bi nastali priređivaču Grayling d.o.o. uslijed takvih zahtjeva ili sudskih te administrativnih postupaka koji bi bili pokrenuti.

 

 1. Kao uvjet sudjelovanja u natječaju, sudionici moraju poslati jedno rješenje na adresu elektronske pošte ured@grayling.com ili dostaviti na CD-u na adresu Grayling, Kralja Držislava 4, 10000 Zagreb. Također, uz idejno rješenje sudionici natječaja moraju dostavit obrazac za prijavu u kojem moraju navesti sljedeće kontakt podatke:

 

 • ime i prezime

 • kontakt telefon
 • adresu elektroničke pošte
 • adresu stanovanja
 • presliku (scan) indeksa koji potvrđuje status studenta Tekstilno-tehnološkog fakulteta ili

preslika (scan) diplome Tekstilno-tehnološkog fakulteta s datumom ne starijim od 22. listopada 2010. godine

 

a svi navedeni podaci moraju biti točni. Sudionici prihvaćaju da se njihovi podaci koriste od strane sponzora i partnera projekta.

 

 1. Predložena idejna rješenja moraju udovoljavati sljedećim uvjetima:

 

 • uporaba ekološki prihvatljivi i izdržljivih materijala koji se lako održavaju
 • dizajn mora biti u skladu s vizualnim identitetom restorana OXBO urban bar & grill (detalji dostupni na internetskoj stranici OXBO materijali)

 

 1. Sudionici čije će idejno rješenje biti odabrano među šest finalista suglasni su da se njihova osobna imena i prezimena, fotografski i video zapisi, izjave i mišljenja koji budu zabilježeni prije, tijekom i nakon realizacije natječaja mogu koristiti od strane Grayling d.o.o. prostorno i vremenski neograničeno te u bilo kojem sada tehnički dostupnom načinu.

 

 1. Sve odluke koje Grayling d.o.o. i/ili stručni žiri donesu po pitanju izbora u fazama natječaja su konačne. Stručni žiri ima diskreciono pravo određene ideje isključiti iz natječaja, a koje ideje se odnose, a nisu ograničene, na političke djelatnosti, djelatnosti vezane uz trgovinu ili proizvodnju oružja, ekološki neprihvatljivih supstanci, djelatnosti vezane uz igre na sreću i svaku drugu, moralno neprihvatljivu djelatnost.

 

 1. Priređivač Grayling d.o.o., zadržava pravo bez ikakvog obrazloženja privremeno ili trajno prekinuti natječaj u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Posebno se to odnosi na situacije u kojima Grayling d.o.o. ne može jamčiti ispravno odvijanje natječaja zbog tehničkih ili nekih drugih razloga.

 

 1. Organizator će obavijestiti sudionike natječaja koji su prošli u drugi krug telefonski ili putem elektroničke pošte od završetka prve faze natječaja

 

 1. Sudionici natječaja se u cijelosti i neopozivo odriču potraživanja od priređivača Grayling d.o.o., i to potraživanja za eventualnu štetu, koja bi im mogla nastati za vrijeme trajanja natječaja, nakon njega ili nakon prezentacije javnosti. Također sudionici se neopozivo odriču potraživanja u slučaju bilo kakvih planiranih ili neplaniranih troškova koji bi istima mogli nastati tijekom ili u vezi sa sudjelovanjem u natječaju.

 1. Sudionici natječaja se u cijelosti i neopozivo odriču prava na idejno rješenje u korist hotela DoubleTree by Hilton Zagreb koji postaje vlasnik istog te isto može koristiti bez ograničenja

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave