Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja
Održan casting za Dreft Fashion Week Zagreb

Jučer je u Zagrebu održan veliki casting za manekene povodom nadolazećeg Dreft Fashion
Weeka Zagreb, a koji će se održavati od 10.-12.5. Mnogobrojne prekrasne manekenke, ali i šarmantni manekeni okupirali su zagrebački multimedijalni Hypo centar. Među njima se moglo
uočiti mnogo novih i zanimljivih lica…

Hrvatski dizajneri poput Tonia Rica, Martine Sporiš, Abe Tomičić Drvar, Milene Rogulj, Ive Karačić, Iggija Popovića i Ivančice Hrustić birali su manekene koje vide u svojim kreacijama.

Za mnogo novih izrazito lijepih i interesantnih lica dizajneri su izjavili da će upravo njihova mlada lica i ekspresije biti pravo osvježenje na pisti. „ Individualnost je ono što danas izdvaja iz mase, a izražaj i dobar hod predispozicija su za nošenje modne revije. Vrlo sam zadovoljna odazivom i izborom djevojaka“ komentirala je Martina Sporiš.

Fashion casting 14.04.12.

Fashion casting 14.04.12.

„Super smo se proveli na castingu. Inače su samo revije zanimljive, dok castinzi baš i nisu, ali dizajneri su bili jako dobro raspoloženi, što je pozitivno utjecalo i na nas manekene pa je sve
nakako prošlo u super atmosferi“, rekla je Jana Opačić iz agencije Midiken koja je prošle godine bila i zaštitno lice ovog eventa. „Casting je prošao super, brzo, spontano i zabavno. Veselim se još jednom Drfet Fashion Weeku!“ nadodala je manekenka Andrea Bevanda.

Na casting se ove sezone prijavilo najveći broj manekena iz cijele Hrvatske, a odabrano je svega stotinjak lica u čijem ćete šarmu i ljepoti moći uživati od 10. do 12. svibnja tijekom trajanja Dreft Fashion Weeka.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Teme
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave
When it comes to duplicate Piaget stone watches, this particular Piaget Spot light is really a talked about a few. The Piaget Spot light view uses Switzerland Quartz movements passing on an excellent performance. Additionally, this wrist watch is produced making use of sound strong stainless along with top quality precious stone straps. In addition, the particular dial is actually ornamented with numerous uric acid. An added diamond frame is really a very good further ornament because of this watch helping determine the overall look. But, the watch is likewise built with fake richard mille amethyst amazingly making it the begining resistant. If you're thinking of purchasing the most effective stone watches for women, this really is high time you set this specific enjoy for your series. That is more than a observe; it's really a affirmation jewelry piece, also it would likely look really good upon any women's arm.