Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Brand Katarina Cvitkovic
MODNI BRENDOVI PREDSTAVLJAJU SREDNJU DALMACIJU U AMERICI

Srednja Dalmacija – Srce Jadrana- postaje nova modna destinacija ili točnije rečeno neiscrpan izvor modne inspiracije.

Pobjednica ovogodišnje međunarodne modne manifestacije Europe future fashion International Fashion Weeku u Sjevernoj Karolini. Katarina će tada iskoristiti priliku i nositi jedinstveni nakit modnog brenda DeLena. Ovaj jedinstveni  nakit omogućava spajanje dekorativne kozmetike s nakitom, kako bi svakoj ženi omogućili jedinstvenost u svakoj prilici.

Oba ova modna događaja okupit će dizajnere iz cijelog svijeta a tijekom dva tjedna događanja, dizajneri će imati priliku prikazati svoju kolekciju i zemlju iz koje dolaze. Izvrsna prilika za prezentaciju dalmatinskih ljepota i mladih talenata u svijetu!

Katarinina kolekcija inspirirana je Dalmacijom,  ili kako sama dizajnerica kaže misao vodilja bila joj je „stavi prst u more i povezan si sa cijelim svijetom.“ Upravo na ovaj način putem svoje kolekcije, Katarina će povezati Dalmaciju i Ameriku tijekom 2 tjedna modnih događanja. Sama kolekcija je inspirirana koraljnim vrtovima i svijetom dubina jadranskoga mora… Sva ta isprepletenost boja, oblika i nabora, Katarina je aplicirala na odjeću u vidu „žabica“ ili pak cvjetnih lavoracija igrajući se ručno rađenim detaljima.

Charlotte International Fashion week

Charlotte International Fashion week


Krojevi su prozračni,lepršavi,široki. Kao stvoreni za svakodnevnu jurnjavu gradom. Ovaj dalmatinski ugođaj, mlada dizajnerica pokušati će prenijeti putem video uratka i fotografija na sve posjetitelje ovih modnih događaja.

Tijekom svog boravka u Americi, Katarina će kontinuirano izvještavati o događanjima putem bloga i socijalnih mreža. Ovo je tek prvi odlazak mladih hrvatskih dizajnera u Ameriku. Suradnja između Europe future fashion i ova dva prestižna događaja planira se nastaviti i dalje kako bi se pružila prilika što više mladih dizajnera da pokažu svoj rad i talent u inozemstvu. Pokrovitelji Katarininog odlaska u Ameriku su Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i Grad Solin.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave