• Fashion
  castinga Elite Model Look 2016
  KRISTINA ŠALINOVIĆ PRIDRUŽILA SE TIMU ELITE MODEL LOOK CROATIA

  Još nas manje od dva tjedna dijeli od početka regionalnih castinga Elite Model Look 2016 Croatia tijekom kojih će hrvatski Elite-ov tim posjetiti Zagreb, Split, Rijeku, Osijek, Zadar i Slavonski Brod.

  Već 33. godinu za redom Elite organizira najprestižnije natjecanje modela u svijetu i nudi priliku tisućama djevojaka i mladića (između 14 i 22 godine starosti) da ostvare svoj san i slijede put top modela kao što su Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen i Sigrid Agren, a koje su i bile otkrivene zahvaljujući sudjelovanju na Elite Model Look natjecanju.

 • Novosti
  osnivacice leanin hrvatska ida pandur ivana grbavac jelena mijailovic sarah josipovic i nada kaurin
  Uz Super žene lansiran LeanIn Hrvatska

  Sinoć je u zagrebačkoj galeriji Velvet održano lansiranje hrvatskog ogranka LeanIn platforme koja se zalaže za jednake uloge žena i muškaraca u svim segmentima društva te poticanje žena da se ohrabre i istupe u različitim situacijama.

 • Novosti
  close up fondovi
  EU fondovi za svakoga: 20 koraka do Europskih fondova

  Saznajte kako i vi možete financirati svoj projekt iz EU fondova

  Većini je poznato kako smo ulaskom u Europsku Uniju dobili mogućnost financiranja naših domaćih projekata iz europskih fondova i da na raspolaganju imamo nešto više od 8 milijardi eura raspoloživih do 2020. godine, no ono što većina nas ne zna je odakle krenuti u slaganju projekta koji bi potencijalno mogli biti financirani iz ovih fondova. Do sredstva iz fondova uz kvalitetan projekt mogu doći svi, a ono što vam treba je i kvalitetno razrađena dokumentacija za prijavu projekta.
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave