• Dizajneri
  Manuelov modni debi na DFWZ-u

  Prošlogodišnji pobjednik Dreft Next Generation natjecanja na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb predstavit će svoju prvu kolekciju inspiriranu Dreft Blackom koju svi s nestrpljenjem očekuju.

 • Brand
  clashof9
  CLASH OF 9

  Sudar stilova koji je uzdrmao modnu scenu

  Hrvatsku modnu scenu prije nekoliko mjeseci ugodno je iznenadila skupina pod nazivom Clash of 9. Radi se o devet mladih kreativaca koji proizlaze sa Tekstilno-tehnološkog fakulteta u Zagrebu. Već ih nazivaju protagonistima novog vala hrvatske mode, a dizajnersku grupe čine: Nikola Barbir, Adela Kliškić, Jasmina Bolanča, Ana Fucijaš, Marija Kostić, Mirela Norsić, Dalibor Ujlaki, Katarina Pohl i Iva Pirjevac.

 • Fotografi
  Vedran Petak
  Vedran Petak

  Vedran Petak je rođen 25.12.1977. u Zagrebu. Radi kao freelance fotograf. Fotografija je tijekom cijelog njegovog života bila svojevrsni izazov i strast, ali se njome aktivno počeo baviti 1996. godine. Sada već dugogodišnji asistent Damira Hoyke počeo je kao samouki fotograf koji je znanja stjecao iz knjiga i savjeta drugih fotografa. Nakon godina samostalnog učenja poželio je upoznati vrhunskog fotografa, svog današnjeg mentora Hoyku, koji ga je naučio i još uvijek uči umjetničkoj i poslovnoj strani fotografije.

 • Fotografi
  Petar Borovec
  Petar Borovec

  Petar Borovec je rođen 1982. godine u Zagrebu, diplomirao na Fakultetu organizacije i informatike te je po zanimanju magistar informatike.
  2008.-2009. – stažirao studijsku fotografiju u Reimsu – Francuska.
  2011. – zavrsio fotografski seminar Damira Hoyke – Fotosofija6.
  Izlagač je na 3 skupne izlozbe u sklopu Fotosofije, u Tuhelju, Karlovcu i Novom Vinodolskom.
  Njegovi radovi su objavljivani kroz slijedece medije : Story, Litlle fashion paradise, Fashion.hr, Globus, Dom & Dizajn, Vmagazin, Jutarnji list, 24 sata express, Tportal – ModaKomoda.

 • Fotografi
  Sanja Baljkas
  Sanja Baljkas

  Sanja Baljkas (Šibenik, Hrvatska, 06.01.1978.) Živi u Zagrebu. Fotografijom se indirektno bavi duži niz godina jer joj je posao vezan za grafički dizajn i obradu fotografija. Od 2006.g. ljubav za fotografijom prerasla je, osim obrade i u stvaranje fotografija.
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave