• Tjelovježba
  Budite zdravi i fit uz Nordijsko hodanje!

  Aktivnost za cijelo tijelo

   

  Nordijsko hodanje noviji je oblik tjelesne aktivnosti pogodan u rekreativnim programima svih dobnih kategorija.

  To je aktivnost u kojoj možete uživati kroz cijelu godinu, bilo ljeto ili zima, po svuda i u svako vrijeme.

  Za razliku od normalnog hodanja , kod kojeg je gornji dio tijela relativno pasivan, nordijsko mnogo više aktivira mišiće leđa, ramena i ruku.

 • Tjelovježba
  Ples na šipci
  Ples na šipci za bolje samopouzdanje i gipkost

  Zadnjih godina nakon što je Ana Kuhanec otvorila prvi S-faktor studio u Zagrebu, senzualni načini vježbanja postaju sve popularniji. S-faktor ili ples na šipci, takozvani Pole Dance, čije se natjecanje u travnju prošle godine već dogodilo u Hrvatskoj, otvara sve više klubova i tečajeva po Zagrebu, Zadru, Splitu.

  O čemu se radi?

 • Tjelovježba
  Boks - Sport kojim se rekreativno bavi sve više žena
  Boks – ˝muški˝ sport za savršeno žensko tijelo!

  Sve više djevojaka, osim teretane i aerobika koji su dosad bili uobičajeni način održavanja tjelesne forme i čvrstih mišića, odlučuje se za boks. Razlog tome, osim izazova, je i činjenica da boks nije samo sport za tijelo. Ispucavanjem bijesa na famoznoj vreći iz dvorane izlazimo mirniji, staloženiji i gotovo zaboravimo tko ili što nas je taj dan naljutio. U tjelesnom pak smislu boksački trening nije samo udaranje vreće ili sparing partnera, već i polusatno zagrijavanje u smislu trčanja i rastezanja da bi svaki mišić bio dovoljno zagrijan.

 • Događanja
  Escola de capoeira
  Festival Zumbimba

  Zumbimba je festival koji već skoro dvadeset godina održava škola capoeire Filhos de Bimba u Brazilu, a u Hrvatskoj je organiziramo treći put za redom. Riječ je o festivalu kojim se odaje počast Zumbiju, borcu za ljudska prava robova u 17. st. (rođen 20.11., u njegovu se čast na taj datum u Brazilu slavi Dan crnačke osviještenosti); te počast mestreu Bimbi, utemeljitelju capoeire regional.

 • Tjelovježba
  Capoeira Cavalo
  Capoeira za lijepo oblikovano tijelo!

  Stavimo li na stranu čitav kulturološki aspekt Capoeire, dobijemo nevjerojatnu igru nadmudrivanja – vještinu plesne borbe. Naime, cilj u Capoeiri je nadmudriti suigrača, što se postiže različitim elementima: dominacijom prostora, predviđanjem suigračevih namjera, zatvaranjem njegovih pokretnih mogućnosti, dominacijom u suigračevoj kinesferi.

 • Tjelovježba
  Aerobik
  Aerobik

  Aerobik je vrsta treninga koja kombinira ritmičke aerobne vježbe s istezanjem i vježbama snage. Cilj aerobika je povećati snagu, elastičnost i kardiovaskularni kapacitet organizma. U načelu se izvodi grupno, uz glazbu i nazočnost instruktora aerobika.

  Tečajevi aerobika, koji se najčešće održavaju u teretanama i fitnes centrima, podijeljeni su prema intenzitetu treninga, tako da se polaznici smještaju u različite grupe s obzirom na njihovu tjelesnu spremnost.
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave