Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja moda mladih 3
Moda Mladih 3

Udruga moda.mladih organizira veliki modno-umjetnički event moda.mladih 3 “SUMMER EDITION” na kojem će u danima vikenda 11. i 12.lipnja.2011. predstaviti svoje životopisne vizije svijeta mode i umjetnosti.
Dana 11.06.2011.od 9.00 do 18.00 sati u sklopu kompleksa Pučkog otvorenog učilišta Ivanić Grad biti će postavljen prodajno- izložbeni sajam na kojem će članovi udruge predstaviti svoje radove, te će se od 11.30 do 12.30 moći vidjeti impresivna postava “MUZEJ ŽIVIH LUTAKA” gdje će stvarne djevojke biti smještene kao lutke u izlogu što su osmislile idejne začetnice mode.mladih Iva Šimunović i Manuela Lovrenčić.

Moda mladih III - Ivanić grad

Moda mladih III - Ivanić grad

Dana 12.06.2011. sa početkom u 18.30  organizirana je velika modna revija na otvorenom (ispred Pučkog otovrenog učilišta Ivanić Grad) gdje će se predstaviti 8 dizajnera iz cijele Hrvatske: Adieu Xs, Gothic Grotesque by Iva Šimunović, Vlatka Koržinek – Andrlon, salon vjenčanica ” Sposata”, Manuela Lovrenčić & Sanja Đaković, Ines Jakšić, Mirjana Pavetić i Sonja Jug. Dizajnerice će predstaviti svoje vizije teme: SUMMER EDITION, na eventu će se izabrati novo zaštitno lice udruge moda.mladih i proglasiti najbolji dizajner večeri. Reviju će otvoriti izlaskom aktualno zaštitno lice moda.mladih 3 – Katarina Kalčić, a program će biti popunjen atraktivnim salsa i latino ritmovima Plesnog centra KARIZMA iz Ivanić Grada.Event se održava u sklopu programa “LIPANJ U IVANIĆU 2011” sa bogatim sadržajem tijekom cijelog lipnja!

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave