Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja angelica
Miss Hrvatske na ulici

Miss Hrvatske Angelica Zacchinga za tri tjedna putuje na izboru za Miss Svijeta koji će se u prosincu održati u Washingtonu. Pripreme su u punom jeku, a upravo je završila snimanje fotografija za svoj portfolio. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislili su Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmu zagrebačkih ulica. Prirodno, veselo i jednostavno baš kakva Angelica i je.

‘Ljepota sa svrhom’ moto je prestižne organizacije Izbora za Miss Svijeta. Kada je izbor pokrenut, davne 1952. godine ljepota je bila presudan faktor za odabir najljepše, no danas takvi kriteriji više ne vrijede. Osim ljepote, na ovom izboru djevojke se ocjenjuju u nekoliko raznih kategorija među kojima su talenti i sport.

Naša novoizabrana Miss Hrvatske Angelica Zacchigna ne samo da je lijepa i pametna nego je i vrlo talentirana mlada djevojka. Ona pjeva, pleše, glumi i ne zna se što bolje radi. Prije šest godina nastupila je u Supertalentu gdje je došla sve do polufinala, a svojom izvedbom pjesme Michaela Jacksona ‘The Way You Make Me Feel’ oduševila je mnoge. Već se tada vidjelo da je stvorena za pozornicu.

Vjerujemo kako će u Washingtonu oduševiti žiri i izdvojiti se svojom ljepotom i talentom od ostalih 138 djevojaka iz cijelog svijeta, te dostojno prezentirati boje lijepe naše. Mi joj držimo palčeve da bude među najboljima.

Outfit: Sherri Hill, LuLei, Foch, Pletinella, Džemila Dilberović design

Related Post

Comments Closed
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave