Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja Tilda Swilton in Craig Lawrwnce
MILJENIK TILDE SWINTON I LADY GAGE NA DREFT FASHION WEEKU ZAGREB

DFWZ uspio je dogovoriti dolazak dizajnera slavnog Garetha Puigha – Craiga Lawrencea! Zajedno sa dugogodišnjom suradnicom, stilisticom Katie Schillingford Craig je zadužen za styling mega zvijezdi poput Lady Gage, Jessie J, Daisy Lowe, Bjork, Tilde Swinton i Florence Welch.
Kolekcija AW 2012 inspirirana je putovanjima, posebno avioskim letovima i njihovim osobljem – od izblijedjelog glamura sa sredine stoljeća do suvremene britanske stvarnosti. Stoga ne čudi da je Craig oduševljen dolaskom u Zagreb gdje će, nadamo se, pronaći inspiraciju za novu kolekciju. Sam dizajner izjavio je: „Iznimno sam uzbuđen što prvi puta imam priliku posjetiti zemlju o kojoj sam toliko čuo od svojih prijatelja dizajnera u Londonu. O Zagrebu i Fashion Weeku svi pričaju s oduševljenjem stoga se nadam se da ću se i ja dobro provesti i predstaviti zagrebačkoj publici. “Diplomiravši na prestižnom St. Martinsu, 6 uzastopnih sezona dizajnirao je pletivo za Garetha Puigha. Također, bio je dio NewGen programa British Councila koji podupire mlade dizajnere sve do 2012. kada dobiva mjesto u Centre for Fashion Enterprise’s Venture programu.

Tilda Swilton in Craig Lawrwnce

Tilda Swilton in Craig Lawrwnce

Craigova specijalnost je pletivo – sofisticirane, zaigrane i elegantne kolekcije s naglaskom na individualnost. Iz sezone u sezonu  impresionira publiku pomičući granice dizajniranja pletiva koristeći Kyototex – japanski konac prekriven metalom koji je postao njegovo obilježje u svijetu mode.
Specijalni dio kolekcije je i Swarovski Collective inicijativa gdje se dizajner posebno usredotočuje na integracijiu Swarovski kristala u kolekciji, stvarajući posebne cjeline koji su ne samo ukrašene Swarovski elemenatima već izrađene od njih u cijelosti.
http://www.craiglawrence.co.uk/

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave