Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Accessories mayaya
MAYAYA

Mi smo dvije prijateljice/kolegice/suradnice koje dijele strast prema fascinatorima a.k.a. šeširima koji to zapravo nisu. Upoznale smo se u firmi u kojoj zajedno radimo i od početka smo “kliknule” prijateljski i kreativno.

Maja Grakalić diplomirala je 2007. na Studiju Dizajna pri Arhitektonskom fakultetu, smjer produkt dizajn. Posljednjih deset godina djeluje na području ilustracije, animacije, broadcast designa i vizualnih komunikacija.
Maja Meter diplomirala je 2010. na Grafičkom fakultetu kao inženjerka grafičkih tehnologija. Uspješno se okušala u izradi nakita, kućnih ukrasa, slikanju te uređenju interijera, a trenutno radi kao grafički dizajner.

mayaya accessories

mayaya accessories

Naše prijateljstvo i želja za kreativnim osamostaljenjem iznjedrila je ideju o kolekciji ručno rađenog accessorizea. Kao ljubiteljice ekscentričnih, originalnih modnih dodataka, odlučile smo podijeliti svoju strast i stvoriti predmete koji svakom stilu daju točku na ”i” a prvenstveno se sviđaju nama. Odlučile smo reinterpretirati ženstvenost i u modu vratiti kvalitetan ručni autorski rad.
Naš cilj je raditi unikatne ručno rađene komade za osobe koje cijene originalnost.

mayaya accessories

mayaya accessories

Ideja se rodila prije pola godine u stanu Maje Meter prilikom neobaveznog druženja. Sljedećih 6 mjeseci tamo nam je bila kreativno – manufakturna baza. Kada smo pojedine komade pokazale prijateljima naišle smo na oduševljenje i veliku podršku. Ubrzo se pročuo glas o našim kreacijama te smo privukle odličan tim profesionalaca koji su nam pomogli u realizaciji prezentacije, foto sessiona i “Making off Mayaya” video koji ćemo uskoro lansirati na našim stranicama.

 mayaya accessories

mayaya accessories

Za izradu kolekcije korišteni su materijali kupljeni u Hrvatskoj kao i vintage materijali, te ukrasi stari preko 30 godina, dok su neki dopremljeni iz raznih dijelova svijeta.
Na primjer, imale smo velikih problema sa pronalaskom kvalitetnih obruča za glavu. Nismo naišle na dovoljno kvalitetne komade pa smo ih naručile iz Engleske. Svaka ukrasna ruža aplicirana je na metalni obruč obavijen zaštitnom svilenom trakom, tako da je postignuta kvaliteta i udobnost pri nošenju. Svaki predmet ručno je izrađen, do zadnjeg detalja pomno razrađen i kvalitetno dorađen.

 mayaya accessories

mayaya accessories

Ponudu možete pogledati na našoj FB stranici www.facebook.com/mayaya.accessories te na www.mayaya.com.hr

Naše rukotvorine trenutno se nabavljaju isključivo putem on line narudžbe:
info@mayaya.com.hr

Tag

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave