Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Istaknuto Marko Luka Pudina
Marko Luka Pudina

Marko Luka Pudina ( Karlovac, 02.11.1985.) Viši ekonomista, trenutno student MBA studija u Karlovcu. Modelingom se počeo baviti sasvim slučajno, prilikom koja se pružila na castingu za Neckmodel koji je organizirao Neckermann prije nešto više od pola godine, gdje je dospio u finale izbora u skupini fotomodel.

Nakon toga slijedi priča sa Fotosofijom 5 u organizaciju Damira Hoyke gdje je napravio prve fotografije za profesionalni book, koje su svoje svijetlo ugledale i u prilogu V magazina, Večernjeg lista kao editorijal za Zaru,  zatim Hvar i modna revija Tonija Rica, image kampanja za Stjepana Čuku te revija na Dove Fashion.hr, snimanje video reklame i plakata za indijsku tvrtku Casablanca Premium, showroom za njemačkog dizajnera nakita Damira Antolovića, koji svoj nakit prodaje na golf terenima Donalda Trumpa, i hrvatskog dizajnera Stjepana Čuku.

Marko Luka Pudina - model

Marko Luka Pudina - model

Fotografi s kojima je dosada surađivao: Damir Hoyka, Glorija Lizde, Martina Šalov, Daniel Lovrić, Decker&Kutić, Gea Golović, Jelena Balić, Robert Mataković, Goran Kovačević…

U samo pola godine, složio je modni book od 20-tak različitih fotografija, a njegove ambicije sežu do reklama za D&G, Armani, Gucci, Burberry i slično. Kako sam kaže, uživa u tome što radi, fotografiu gleda kao umjetnost u kojoj može iskazati sebe i približiti se drugima, želi stvoriti neviđeno, zaintrigirati javnost i biti u samom vrhu. Nakon ovakve najave ne preostaje drugo nego poželiti mu sreću i uspjeh.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave