Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Modeli Marina Red Phone Box
Marina Stanger

Marina je 28 – godišnja ljepotica iz Rijeke kojoj se, zbog njenog šarma i sposobnosti, otvaraju sva vrata modnog svijeta.

Njena je karijera započela prije dvije godine kada je, u suradnji s jednim riječkim fotografom, napravila nekoliko slika iz znatiželje, a iste su naišle na vrlo pozitivan feedback. Njen prvi veći angažman bio je snimanje za magazin Motoplus s Markom Zirdumom, za kojeg kaže da je izvrstan fotograf. Nakon toga prijavljuje se za Fotosofiju Damira Hoyke gdje je dobila priliku dodatno unaprijediti svoj portfolio.

Marina iza sebe ima niz uspješnih suradnji i projekata od kojih bi izdvojili snimanja za magazine Klik i Motoplus, Fotosofiju 5 Damira Hoyke, modnu marku Monique dizajn, katalog za donje rublje Juratex, te snimanje za Melia Coral hotele u Umagu.

Izazovna Riječanka osvojila je i strance, što dokazuje njeno snimanje za talijanski brand odjeće Follemente donna, editorijal za slovenski Glamour shop i katalog modnog nakita u Londonu, a sve to bez pomoći agencije jer odlučila je postati freelancer.

Marinin posao iz snova je gluma, pa unatoč diplomi s hotelijersko turističkog fakulteta, ova ambiciozna djevojka ima u planu upisati Akademiju. Moramo priznati da bi voljeli češće vidjeti ovo lice, kako u editorijalima, tako i na malim ekranima.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave