Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Dizajneri
Manuelov modni debi na DFWZ-u

Prošlogodišnji pobjednik Dreft Next Generation natjecanja na ovosezonskom Dreft Fashion Weeku Zagreb predstavit će svoju prvu kolekciju inspiriranu Dreft Blackom koju svi s nestrpljenjem očekuju.
Manuel Maligec se za svoju debitantsku kolekciju nadahnuo arhitekturom Ludwiga Mies van der Rohea, jednog od arhitekata Bauhausa. Jednostavnost, transparentnost materijala, strukturalni oblici, pročišćene linije te arhitektonski pristup oblikovanju odjevnih komada zaštitna su obilježja kolekcije „Baptism“. Manuelovim riječima: „Less is more.“
Najavnom kampanjom kolekcije predstavio je dva modela koja sadrže potpunu estetiku kolekcije „Baptism“. Minimalizam, jednostavnost, pročišćene linije i strukturalni detalji zaštitna su joj obilježja, a kombinacijom sirove arhitekture i futurističkog dizajna nastao je kolaps koji cijeloj kampanji daje poseban touch. Unatoč takvoj inspiraciji, ženstvenost i seksipil su i dalje prisutni, ali decentni. Posebnu dinamičnost fotografiji daje igra svjetlosti i sjena koja se
pojavljuje u pozadini.


Manuel će se zagrebačkoj publici predstaviti prvi dan DFWZ, u četvrtak 22. studenog, a slijedeći dan, u petak 23. studenog, u Vip Dreft korneru Manuel će snimiti svoj prvi lookbook s prekrasnom Anitom Dujić, u čemu će i svi prisutni moći uživati. Anitu će snimati poznati fotograf Goran Matijašec.
Za DFWZ kampanju Manuelovu muzu utjelovila je Ana Buljević, make up potpisuju Sara Marđetko i Ana Pečanić za Profokus dok je za frizuru zaslužan Hair doctors academy.
Web: http://fashionimperative.blogspot.com/search/label/Mani
Fan page: http://www.facebook.com/pages/Fashion-Imperative/158089727580699
E-mail: manibymanuel@gmail.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave