Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja
HRVATSKI DIZAJN SPREMAN ZA PUT PREKO OCEANA

Svega nekoliko dana splitsku dizajnericu Katarinu Cvitković dijeli od putovanja u Ameriku gdje će se predstaviti svojom kolekcijom odjeće.

Još pet dana do putovanja u New York. Snimanjem promotivne kampanje u jednom od najljepših dalmatinskih gradova zaključene su pripreme dizajnerice Katarine Cvitković za predstavljanje u Americi kamo putuje za pet dana. Ondje će,na Charlotte International te Plitzs NYC Fashion Weeku predstaviti kolekciju kojom je osvojila pobjedu na međunarodnoj modnoj manifestaciji Europe future fashion ovo ljeto u Splitu. Budući da je postala prva Hrvatica kojoj je pružena mogućnost sudjelovanja na ova dva prestižna modna događaja, Katarina će svjetskoj modnoj publici uz pomoć video-klipa i promotivne kampanje pokušati dočarati ljepotu zemlje iz koje dolazi.
Dalmatinski ugođaj u Americi. U tome će joj, s jedne strane zasigurno doprinijeti i kolekcija koja je inspirirana Jadranom u čijoj je dubini dizajnerica pronašla pregršt boja i oblika koji su je fascinirali i poslužili joj kao misao vodilja i inspiracija. S druge strane, promociju Hrvatske dodatno će omogućiti i brend De Lena. Radi se o čipkanom nakitu za tijelo koji stvara dizajnerica iz Omiša, Milena Ulić,a koji svoju jedinstvenost duguje načinu upotrebe-direktnom apliciranju na tijelo te je kao takav zaštićen kao jedini u svijetu. VIP gosti dviju modnih manifestacija u Americi kao poklon dobit će ovaj jedinstven nakit. Obje dizajnerice snimile su promotivnu kampanju čije prve fotografije upravo donosimo.

U skladu s konceptom cijele priče kao lokacija za snimanje odabrana su simbolična i prepoznatljiva mjesta poput tvrđave Mirabelle i poznatog hotela Radisson blu resort u Splitu. Zaista ne treba dodatno naglašavati dalmatinski ugođaj kojim odišu fotografije. U središte zbivanja osim prirodnih ljepota stavljena je i temperamentna žena koja teško odolijeva svemu povezanom s morem.

Poznati Hrvati pozvani kao podrška u New Yorku. Na sam događaj pozvani su predstavnici hrvatskih institucija u Americi, te poznati sportaši poput David Diehl, jedan od najboljih igrača američkog nogometa koji je nedavno i sam boravio u Hrvatskoj te kontinuirano pruža podršku promociji Hrvatske u svijetu
Pratite novosti iz Amerike preko društvenih mreža. Tijekom dva tjedna svog boravka u Americi,Katarina će kontinuirano izvještavati o događanjima putem bloga i društvenih mreža.

photo: Ivo Burić, Željko Šunjić
asistent fotografa: Luka Mimica
modeli: Meri Benčić,Ljubica Staničić
make-up: Maja Banić
hair: Hrvoje Kegalj za Mič Stayling

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Teme
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave
When it comes to duplicate Piaget stone watches, this particular Piaget Spot light is really a talked about a few. The Piaget Spot light view uses Switzerland Quartz movements passing on an excellent performance. Additionally, this wrist watch is produced making use of sound strong stainless along with top quality precious stone straps. In addition, the particular dial is actually ornamented with numerous uric acid. An added diamond frame is really a very good further ornament because of this watch helping determine the overall look. But, the watch is likewise built with fake richard mille amethyst amazingly making it the begining resistant. If you're thinking of purchasing the most effective stone watches for women, this really is high time you set this specific enjoy for your series. That is more than a observe; it's really a affirmation jewelry piece, also it would likely look really good upon any women's arm.