Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja
HRVATSKI DIZAJN SPREMAN ZA PUT PREKO OCEANA

Svega nekoliko dana splitsku dizajnericu Katarinu Cvitković dijeli od putovanja u Ameriku gdje će se predstaviti svojom kolekcijom odjeće.

Još pet dana do putovanja u New York. Snimanjem promotivne kampanje u jednom od najljepših dalmatinskih gradova zaključene su pripreme dizajnerice Katarine Cvitković za predstavljanje u Americi kamo putuje za pet dana. Ondje će,na Charlotte International te Plitzs NYC Fashion Weeku predstaviti kolekciju kojom je osvojila pobjedu na međunarodnoj modnoj manifestaciji Europe future fashion ovo ljeto u Splitu. Budući da je postala prva Hrvatica kojoj je pružena mogućnost sudjelovanja na ova dva prestižna modna događaja, Katarina će svjetskoj modnoj publici uz pomoć video-klipa i promotivne kampanje pokušati dočarati ljepotu zemlje iz koje dolazi.
Dalmatinski ugođaj u Americi. U tome će joj, s jedne strane zasigurno doprinijeti i kolekcija koja je inspirirana Jadranom u čijoj je dubini dizajnerica pronašla pregršt boja i oblika koji su je fascinirali i poslužili joj kao misao vodilja i inspiracija. S druge strane, promociju Hrvatske dodatno će omogućiti i brend De Lena. Radi se o čipkanom nakitu za tijelo koji stvara dizajnerica iz Omiša, Milena Ulić,a koji svoju jedinstvenost duguje načinu upotrebe-direktnom apliciranju na tijelo te je kao takav zaštićen kao jedini u svijetu. VIP gosti dviju modnih manifestacija u Americi kao poklon dobit će ovaj jedinstven nakit. Obje dizajnerice snimile su promotivnu kampanju čije prve fotografije upravo donosimo.

U skladu s konceptom cijele priče kao lokacija za snimanje odabrana su simbolična i prepoznatljiva mjesta poput tvrđave Mirabelle i poznatog hotela Radisson blu resort u Splitu. Zaista ne treba dodatno naglašavati dalmatinski ugođaj kojim odišu fotografije. U središte zbivanja osim prirodnih ljepota stavljena je i temperamentna žena koja teško odolijeva svemu povezanom s morem.

Poznati Hrvati pozvani kao podrška u New Yorku. Na sam događaj pozvani su predstavnici hrvatskih institucija u Americi, te poznati sportaši poput David Diehl, jedan od najboljih igrača američkog nogometa koji je nedavno i sam boravio u Hrvatskoj te kontinuirano pruža podršku promociji Hrvatske u svijetu
Pratite novosti iz Amerike preko društvenih mreža. Tijekom dva tjedna svog boravka u Americi,Katarina će kontinuirano izvještavati o događanjima putem bloga i društvenih mreža.

photo: Ivo Burić, Željko Šunjić
asistent fotografa: Luka Mimica
modeli: Meri Benčić,Ljubica Staničić
make-up: Maja Banić
hair: Hrvoje Kegalj za Mič Stayling

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave