Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja Dan 2 DFWZ
Drugi dan DFWZ-a

Drugi dan Dreft Fashion Weeka Zagreb posjetitelji su uživali u revijama triju domaćih dizajnerica: otkačene Ane Kujundžić, urbane Artiđane Ane Ćavar i nosive Kristine Burje, te Londonskim dizajnerima: identičnim blizankama Felder, Louisu de Gami i The Rodnik Bandu by Philip Colbert.

Drugu večer Dreft Fashion Weeka došla su brojna poznata lica: Lejla Filipović, Vanja Mamić, Antonija Šola, Snježana Mehun, Sanja Doležal, Neven Ciganović, Kaliopi, Amir Kazić Leo, Nada Abrus, Ronald Braus, Lupino, Fabijan Komljanović sa suprugom Adrijanom i ostali…

Ciganović - Mehun - Doležal

Ciganović - Mehun - Doležal

Nakon revija, mnogobrojni dizajneri, manekenke i gosti preselili su se na party u Mexico Sun na Kaptol koji je slavio svoj 10. rođendan. Nakon rođendanskog slavlja, after party DFWZ-u nastavio se u Hemingway Lounge Baru do ranih jutarnjih sati.

 

Više o kolekcijama:

Ana Kujundžić, splitska dizajnerica, predstavila je svoju kolekciju inspiriranu mediteranom, dok je Artiđana by Ana Ćavar ideje za kolekciju pronašla u geometrijskim oblicima i njihovoj asimetričnosti. Kristina Burja predstavila je svoju marku Krie Design, kobinaciju elegantnih i nosivih odjevnih predmeta.

Kolekcija „The Transformation Collection“ sestri Felder, kombinacija je chica, grungea i ženstvenosti koja je upotpunjena pernatim ukrasima na ramenima, a sastoji se od kratkih haljina i suknji na kojima je i osobni potpis sestri Felder – zakovice i kožni detalji.

Nestle Fitness ugostio je Louisa De Gamu koji je predstavio kolekciju za samopouzdanu, snažnu ženu koja ima mišljenje i koja se ne boji izraziti ga. De Gama se zahvalio na gostoprimstvu te izjavio da se već osjeća kao počasni građanin.

Iznenađenje večeri pripremio je The Rodnik Band by Philip Colbert, ekscentrični neozbiljni londonski dizajner, koji je održao i mini koncert dok su manekenke hodale pistom, što je njegov zaštitni znak. Haljine koje su prikazali su otkačene, i na sebi imaju print stvari iz svakodnevnog života: pisoara, konzerve juhe, pečenog jaja…  Publika je s Colbertom do zadnje note pjevala pjesmu čiji stihovi poručuju  „Feel  Good, Dress Good“, što je i službeni slogan DFWZ kampanje.

DFWZ dan 2.

DFWZ dan 2.

Kolekcije londonskih dizajnera koji su nastupili na drugoj večeri pronašli su svoje kupce i u Hrvatskoj. U British Fashion Shopu britanske ambasade vladala je gužva, te su kolekcije stranih dizajnera naišle na veliki odaziv hrvatskih modno osviještenih dama. VIP gost DFWZ Ivan Rodnic – Facehunter održao je 1. blogger konferenciju, a poslije toga predstavljena je njegova knjiga Facehunter u izdanju Algoritma.

Što nas očekuje trećeg dana DFWZ-a?

Zadnjeg dana Dreft Fashion Weeka Zagreb posjetitelji će moći uživati u kolekcijama hrvatskih dizajnera: Ivane Popović, Tonija Rica, Martine Sporiš i Natalije Smogor, dok će se hrvatskoj javnosti po prvi puta predstaviti modni dvojac Fyodor Golan, koji je svoj zanat izučio radeći u studiju Alexandra Mc Queena, madridski umjetnik Carloz Diez i Aminaka Wilmont, londonsko-švedski modni dvojac koji će predstaviti kolekciju inspiriranu divljim životinjama te će, zbog toga, noge manekenki izgledati kao kopita.

 

Večeras u 20 sati održat će se „Foto Fashion“ stranih dizajnera sa manekenkama na Chervroletovom korneru u DFWZ Loungeu kod  službenog automobila DFWZ-a – Chevrolet Orlanda.

 

Nakon Foto Fashiona u 20 sati na Dreft korneru predstavit će se i Dreft Capsulle Kolekcija mladih dizajnerica Martine Sporiš i Jelene Aleksić.

 

Nakon revija, posjetitelji i dizajneri ostaju u Hypo Centru na „Ultimativnom DFWZ Closing Party-u“, čime će i službeno završiti 16. izdanje najvećeg modnog internacionalnog događaja u Hrvatskoj.

 

Tag

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave