Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja DFWZ press desk
Dreft Fashion Week Zagreb predstavlja „Focus on fashion“!

U srijedu 9. studenog u 11 sati u službenom hotelu Palace na zagrebačkom Zrinjevcu održana je press konferencija povodom nadolazećeg Dreft Fashion Weeka Zagreb koji će se održati od 24. do 26. studenog 2011. godine.

Na press konferenciji direktorica DFWZ-a, Sarah Josipović, predstavila je program, domaće i svjetske dizajnere, sponzore i kampanju naziva „FOCUS ON FASHION“. Najavljena je i buduća dugogodišnja suradnja FWZ-a i Drefta koji se s godinama nametnuo kao idealan partner, jer je prepoznatljiv moderni zaštitnik naše odjeće koji nenadmašno čuva oblik modnih krpica!

DFWZ press

DFWZ press


„Inercija sive svakodnevnice kojoj su se uslijed svjetske krize mnogi odlučili prepustiti bit će jasno rezana šarenim nožem iz ruku jednih od najboljih hrvatskih i svjetskih modnih dizajnera. Dreft Fashion Week Zagreb će na tri dana potaknuti sve oko sebe da zaborave na probleme. Tri dana neće biti mjesta za kredite, račune, rastave, preljube, probleme na poslu, gužve u tramvajima, sastanke na koje kasnite i kišne lokve koje vam zagorčavaju jutra“, rekla je o kampanji Sarah Josipović.

Kampanja FOCUS ON FASHION je snimljena dokumentarnom formom, reporterski, na Glavnom kolodvoru u središtu Zagreba. Mladost, inteligencija, ljepota i stil objedinjeni su u ovosezonskoj kampanji, a zaštitna lica su modeli Anja Kukolja i Isabella Rakonić iz agencije Atomic models, koje nose modele njemačkog modnog brenda s.Oliver. Šminku su potpisale Ivana Bugarija i Tina Bošnjak iz Profokusa za Inglot, a kosu Estetic Uvema tim. Fotografirao je prvi objektiv agencije Cropix Srđan Vrančić Vrana.
„FOCUS ON FASHION je modni protest! Dosta dosade! Dosta sivila! Dosta ružnih misli!
Navijajte za MODU, navijajte za DIZAJN, navijajte za UMJETNOST, navijajte za STIL. Ako ne znate kako, posjetite Dreft Fashion Week Zagreb i dopustite da vas natjeraju na bolji i ljepši život koji zaslužujete!“, stoji u opisu kampanje.

Zvijezda do zvijezde na modnoj pisti DFWZ-a

Uz bok svjetskim dizajnerima koji su upravo pokazali svoje kolekcije 2012 SS na najprestižnijim Fashion Weekovima, Basso & Brook, s.Oliver, Nino Bollag, Karim Bonneta, The Rodnik Band, Bad Spirit, Ada Zanditon i Capara, zagrebačkoj publici će se predstaviti domaće dizajnerske zvijezde Ivana Popović, Toni Rico, Milena Rogulj, Artiđana, Irena Berišić Turk , Mara Miloglav Moretić, Natalija Smogor, Aba Tomičić te Maja i Petra Špoljar.

Konferenciji su prisustvovala i zaštitna lica kampanje Anja i Isabella te domaći dizajneri koji nisu željeli otkriti previše detalja o svojim kolekcijama kako bi posjetitelje DFWZ-a iznenadili svojim remek-djelima za proljeće/ljeto 2012.

Tag

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave