Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Brand Ada Zanditon
Dizajnerica studija Alexandera McQueena i Garetha Pugha na DFWZ-u

Dizajnerica Ada Zanditon, ljubimica London Fashion Weeka i bivša bliska suradnica u studiju Alexandra McQueena i kontraverznog Garetha Pugha, po drugi put dolazi na Dreft Fashion Week Zagreb. Ovoga puta zagrebačkoj publici predstavit će se u društvu frizerske zvijezde svjetskog ranga Christiana Landona. Popularni vlasuljar svojim će nekonvencionalnim umjetničkim djelima, ovaj puta inspiriran šarenom šećernom vatom, zaokružiti Adinu ekološku modnu fantaziju.
„Prošli put sam se sjajno provela, zbog čega se vraćam Dreft Fashion Weeku Zagreb. Ovoga puta ću predstaviti kolekciju s London Fashion Weeka naziva ‘Poseisus’ S/S 2012. Inspirirala me priroda mora – morski konjic, grčke boginje i haićanski karneval te origami za detalje. A za Dreft FWZ Christian je osmislio potpuno novi styling. On će i nadgledati cijelu reviju“, ispričala je Ada.
Ekološki osviještena, Ada je brendirala svoje kolekcije izrađene isključivo od prirodnih materijala koje opisuje riječima: „Moj rad nastaje iz znanstvene perspektive na okoliš, takozvane biomimikrije. Kolekcije opisuju moderni arhitektonski oblici integrirani u povijesna putovanja s fantazijama iz budućnosti“.
Poznati londonski modni novinar Ruth Styles za Adu je izjavio: „Ada je zaista najveći novi talent čiju reviju vrijedi pogledati“. U Parizu je bila nagrađena nagradom Masters of Linen koja se dodjeljuje najkreativnijim mladim dizajnerima, o Adi su u samo dvije godine njezine karijere već pisali u američkom, ruskom, talijanskom i engleskom Vogueu, Graziji, The Observeru, Elle&Elleu, Marie Claireu, Glamouru, Sunday Timesu i dr.

Ada Zanditon za London FW

Ada Zanditon za London FW

Svjetska manekenka i glumica Lily Cole luda je za Adinim kreacijama, a nose je i glazbenica Katie Melua, kći zvijezde Oasisa Paula Wellera, Leah, englesko-irski pjevač Patrick Wolf, engleski pjevač Bishi, fotomodel i američka televizijska zvijezda Jameela Jamil i mnogi drugi.

O Adi više možete pročitati na njezinim službenim stranicama http://www.adazanditon.com/

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave