Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja Dreft Fashion Week Zagreb
DIZAJNER TOP SHOPA NA DREFT FASHION WEEKU ZAGREB

Nizozemac Maarten Van der Horst, iako tek na početku karijere, pobjedio je na natjecanju Fashion East u Londonu, te mu je Top Shop ukazao veliku čast uvrstivši ga u elitni krug dizajnera koji rade specijalne kolekcije za njih, te je za Top Shop kreirao svoju prvu capsulle colection. Kate Moss i Mary Katrantzouur samo su neka od poznatih imena koja već godinama dizajniraju za ovaj popularni high street brend.
NewGen, Fashion Fringe i Fashion East samo su neki od natječaja koji za svoj cilj imaju pronaći mlade talente i uvrstiti ih u službeni raspored najvažnijeg modnog događaja u Britaniji, London Fashion Weeka. S obzirom da Dreft Fashion Week Zagreb iz godine u godinu ide u korak sa svjetskim trendovima, ove godine oraganizira i hrvatsku inačicu ovih važnih natjecanja – Dreft New Generation – natječaj za mlade dizajnere koji pobjedniku poklanja gotovinsku karticu u iznosu od 1.000 Eura za izradu i prezentaciju kolekcije na sljedećem DFWZ-u. Brojne prijave stizale su do 30. 04, a od danas može se glasati za iste na službenoj stranici DFWZ-a.

Dreft Fashion Week Zagreb

Dreft Fashion Week Zagreb

Maarten je diplomirao na Institutu za umjetnost u Arnhemu u Nizozemskoj, tijekom studija radio je u Parizu za Chloe a magistrirao na slavnom Central Saint Martinsu u Londonu gdje živi i danas.
Za kolekciju (jesen/zima 2012/13) koju je prikazao na London Fashion Weeku, a s kojom će se predstaviti i zagrebačkoj publici, koristio je paletu boja od nebesko plave i bijele, sa detaljima crne i roze. Dizajn kolekcije inspiriran je klasičnim muškim odijelom tj. smokingom. Haljine kombinira s blejzerima kako bi izgledom podsjećale na smoking no sa zrnom ženstvenosti i u vrlo nježnim materijalima.
http://www.maartenvanderhorst.com/

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave