Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Brand Devotio-Antea-Kodzoman
DEVOTIO – novo ime za ljubitelje mode!

Za sve ljubiteljice mode imamo pravu poslasticu. Neke od njih su i prisustovale otvorenju novog dućanu u Ilici 14 (Lovački rog).

Vlasnica, Lana Jozić naglašava da u svom dućanu može ponuditi svakome po nešto.

– Cilj nam je u dućanu okupiti i kćeri, i mame i bake. Nemamo ciljanu dobnu skupinu nego vjerujemo i radimo na tome da svatko izabere nešto za sebe. Isto tako ne želimo se ograničiti na određeni stil, nego miješamo stilove, materijale, krojeve i boje.

Pristupačnim cijenama unikatne kreacije želimo približiti svim curama koje žele biti lijepo odjevene, a da ne moraju potrošiti pravo malo bogatstvo za obnovu svoj ormara.

Lice otvorenja ove modne kuće je naša poznata manekenka Antea Kodzoman.

– Anteu smo izabrali zato što odiše elegancijom i profinjenošću, a te dvije osobine krase i naše kreacije. Iako je Antea bila zaštitno lice otvorenja našeg dućana, u stalnoj smo potrazi za novim licima, jer svoje vjerne fanove počastimo i editorijalima koje radimo kako bismo na što bolji način prezentirali svoje kreacije. Upravo na taj način želimo prikazati naše modele, jer ih nose i različiti tipovi žena.

Što Devotio nudi za ove hladnije dane?

– Mi smo zimu zamislili omotanu pončom, jaknicama zanimljivih uzoraka, vesticama prošaranim bojama, haljinicama za dnevne kavice ali i večerenje izlaske. Naše haljine se vrlo vješto uz par detalja mogu transformirati iz dnevne haljine u večernje, a to će se posebno svidjeti curama koje su u stalnom pokretu.

Devotio

Na koji način stvarate nove kreacije?

– Nemamo određeni koncept stvaranje. Kada radimo novu kolekciju nemamo čak ni boju na koju se baziramo nego napravimo kreaciju koju tog trenutka imamo u glavi. Sve je nosivo i za različite prilike. Obožavamo se poigravat s bojama i materijalima pa često iskombiniramo različite materijale u jednu kreaciju. Da idemo dobrim putem dokazuju naši vjerni kupci koji su nam i najbolji motiv za daljnji rad. Osluškujemo njihove želje na obostrano zadovoljstvo.

Devotio moda

Pozivamo vas da nas posjetite u našem dućanu kojeg smo zamislili kao showroom, gdje u intimnoj i toploj atmosferi možete doći s frendicom i popiti kavicu kod nas dok uživate u našim kreacijama. Također nas možete pronaći i na facebooku, gdje imamo slike svih naših modela, pa ako niste iz Zagreba ne morate biti uskraćeni za ovu modnu priču jer sve modele možete naručiti i preuzeti poštom.

Upravo pripremamo liniju svečanih haljina.

Također bi naglasili da na sve nove modele darujemo popust od 10%, a stara kolekcija je snižena i do 50%.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave