Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Modeli Denis Lesjak
Denis Lesjak

Denis Lesjak rođen je 8.11.1988 u Zadru, a poslovima modela počinje se sasvim slučajno baviti u svojoj 20-oj godini, za vrijeme studiranja u Rijeci. Kako kaže, sve je krenulo spontano i neobavezno, nakon što je zbog sportskih povreda prestao trenirati karate, no stvari su se počele razvijati na zanimljiv način te su se angažmani počeli redati.

Uskoro Rijeka postaje premala, te počinje sve više surađivati sa Zagrebačkim fotografima i ljudima iz modnog svijeta, pa se tako do sada našao pred objektivom Gorana Čižmešije, Belizara Valića, Maria Romulića, Tomislava Može, Rina Gropuzza, Siniše Gulića, Petra Kürschner Jr…
Na Fotosofiji 6 izabran je kao jedan od 2 muška modela te je imao priliku raditi s ekipom mladih fotografa predvođenih Damirom Hoykom, a za fotografije iz te prigode zaslužni su Vedran Sokić, Denis Butorac, Petar Borovec Klavdija Žitnik, Kristina Oberling, Davinia Young, Marko Marinković koji je asistirao te team make up artista i stilista u sastavu Danijela Pogorelec, Ena Čavlović, Lucija Juroš i Mia Petranović.
Pored snimanja nosio je i nekoliko revija, a Riječkim stepenicama 2011 zaokružio je svoju karijeru u Rijeci te ga se na nadolazećim modnim događanjima može oćekivati u Zagrebu u koji se i seli kroz par mjeseci.
Ambicije mu sežu i daleko preko granica lijepe naše, na čemu već radi uz pomoć Belizara Valića i Ive Tuđe te njihove agencije Sonic Models, pa mu možemo samo zaželjeti sreću u ostvarenju zacrtanih planova i jednog od glavnih ciljeva – snimanju kampanje za Tommy Hilfigera.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave