Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja dani vjencanja
Dani vjenčanja 2010

I ovogodišnju jesen obilježit će sedmi po redu najznačajniji izlagačko-modni događaj organizacije vjenčanja u Hrvatskoj – Dani vjenčanja, koji se održava na Zagrebačkom Velesajmu, paviljon 8, od 1. do 3. Listopada 2010. u produkciji Paneno eventa.

Modni noviteti vjenčanja za 2011. predstavit će se hrvatskoj javnosti u tri dana događanja u posebno uređenim i osmišljenim izložbenim prostorima za oko 200 izlagača.

Unatoč svim problemima koje donosi recesijska kriza, moderno, atraktivno, zaigrano i spektakularno bit će u paviljonu 8. na Zagrebačkom velesajmu. Kao i svake godine, Danima vjenčanja posebnu pozornost donijet će Gala humanitarna modna revija, koju nose poznate osobe iz javnog i političkog života Hrvatske. Prihod s revije te dio prihoda od ulaznica namijenjen je Dječjoj kirurgiji Klaićeve bolnice.

Na dnevnim modnim revijama predstavit će se izlagači u punom sjaju novih trendova vjenčanic, uređnja, cvijeća i nakita. I ove godine će biti organizirani posebno dobro posjećeni eventi “Budi mladenka” koji će ponovno najsretnije posjetiteljice brzinski „pretvoriti” u mladenke.

Kroz tri dana paviljon 8. na Zagrebačkom velesajmu pretvotit će se u veliko bajkovito vjenčanje u Hrvatskoj, a organizacijski tim Dana vjenčanja 2010. predvođen čvrstom i odlučnom rukom direktorice Dijane Pavković, poziva Vas da nam se pridružite!

Više informacija na: http://www.danivjencanja.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave