Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja Dfwz
Danas počinje Dreft Fashion Week Zagreb

Zagreb će sljedeća tri dana biti centar hrvatske i europske mode. Danas počinje Dreft Fashion Week Zagreb, internacionalni modno-kulturni događaj koji će se održavati u Hypo Centru od 19. do 21. svibnja.

 

DFWZ 2011

DFWZ 2011

U tri dana trajanja manifestacije svoje kolekcije za sezonu jesen/zima 2011/12 predstaviti će 11 domaćih i 8 stranih dizajnera. Prvi dan DFWZ-a otvara domaća dizajnerica Sanja Jakupec sa svojom kolekcijom inspiriranom Japanom i njihovom tragedijom. Dizajnerica je inspiraciju pronašla u snažnoj volj i snazi japanskog naroda da uzdignutih glava izađu iz katastrofe koja ih je pogodila. Njezinu kolekciji posebni naglasak dati će slavna hrvatska harfistica Doris Karamatić koja će dati glazbenu podlogu ovoj zaista impresivnoj reviji. Uz nju vidjet ćemo kako izgleda kolekcija inspirirana apokalipsom u režiji Marie Escote, eminentne španjolske dizajnerice, te kako izgleda Cyber žena budućnosti Jean Pierre Braganze, modnog protežea Karl Lagerfelda. Pobjednica „Pret-a-design“ natjecanja Aba Tomičić predstaviti će svoju veselu, šarenu kolekciju inspiriranu stanovnicima Oza iz popularne dječje priče, dok će Ivan Midžić predstaviti svoju kolekciju nakita od najrazličitijih materijala.  Ines Zrnc Gregorina predstaviti će svoju kombinaciju trapera i zakovica upotpunjenu kapicama sa zanimljivim natpisima.

 

Uz revije, posjetitelje očekuju i raznovrsni popratni sadržaji, a u British Fashion Shopu Britanske ambasade posjetitelji će moći kupiti kreacije londonskih dizajnera koji gostuju na DFWZ-u.  Svaku večer tu su i već dobro poznati after party-i u kultnim gradskim klubovima.

 

Svi oni koji nisu uspjeli doći do pozivnica za ovaj modni događaj, moći će pratiti revije putem live streaminga na portalu Index.hr.

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave