Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja max&co-2011
Dame okupirale Max&Co.

Max&Co. u Kaptol Centru zahvatila je u utorak poslijepodne velika gužva. Brojni uzvanici iz svih društvenih krugova okupili su se na predstavljanju nove capsule kolekcije Max&Co „Notte“. Riječ je o koktel haljinama koje odišu jednostavnošću i udobnošću, ali i izrazitom profinjenošću i elegancijom koja privlači poglede i oduzima dah. Haljine su u crnim, bijelim i rozim tonovima i idealne su za svaku priliku.Kolekcija je najmijenjena modernim, urbanim ženama koje vole kombinaciju udobnosti i glamura i koje žele ostaviti dojam.

Max&Co 2011 - djevojke

Max&Co 2011 - djevojke

„Notte“ kreacije brojnim okupljenim uzvanicima predstavile su neke od najpoznatijih hrvatskih manekenki: Iva Jerković, Jelena Bosančić, Lorena Ćavar, Tamara Šopar i Jana Opačić. Uzvanici su uživali u predstavljanju novih modela uz sushi i šampanjac, dobru glazbu poznatog DJ-a Mladena Horvata (Denisa iz Večernje škole) i odličnu atmosferu. Predstavljanje nove kolekcije nisu propustile brojne vjerne klijentice Max&Co-a: Helena Šopar, Lejla Filipović, Vanja Mamić, Leonarda Boban, Ivana Delač Đono, Ankica Dobrić, Perica Martinović, Uršula Tolj, Jasna Bilušić, Ksenija Urličić, Sina Karli, Mina Petra, Nera Stipičević, i mnogi drugi gosti poput Borisa Kosmača, Filipa Šovagovića i drugih.
Nakon predstavljanja nove kolekcije, druženje i zabava preselila se na after party u Khala Lounge Bar, gdje su se u mnogo ležernijoj atmosferi uzvanici zabavljali do dugo u noć.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave