Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Accessories Naočale Cutler and Gross
Cutler and Gross kolekcija proljeće/ljeto 2011.

SIRENA i ČASNIK

„plutajuć’ dugo na oceanima bez brodova
učinih sve da se smiješim
sve dok me tvoje oči i prsti što pjevahu
ne domamiše ljubavlju na tvoj otok…
i pjevala si: doplovi do mene
doplovi do mene…
dopusti da te obgrlim
tu sam…
tu sam…
čekam da te zagrlim“

Tim Buckley

“Pjesma sireni” Tima Buckleya nastala 1967. u ozračju Ljeta ljubavi bila je nadahnuće za Cutler and Gross kolekciju proljeće/ljeto 2011, pod nazivom Sirena i Časnik.
Buckleyeve rime potakle su romantičnu stranu kreativnog tima koji stoji iza brenda Cutler and Gross. Zamislili su: pospane oceane, izmaglice i zelenu morsku travu, svjetlucava plavetnila i crnine, ribarske mreže i pijesak – sva morska blaga kojima Sirena zavodi svog mornara, Časnika. On, zanesen, uzvraća Sireni ljubavlju i nadopunjuje njenu ljepotu smaragdno zelenom, zadimljenom bojom kvarcnog kamena, bojama benzina i kornjačevine.
Okviri naočala su klasični, premazani lakom bez sjaja: mat, tako šik…

Cutler and Gross

Cutler and Gross

Svi znamo da Sirena posjeduje neopisiv šarm i čarobnu snagu da zaludi svakog muškarca i pretvori ga u roba žudnje. Svoju snagu koristi da ga nagna da prihvati sve izazove i uhvati se u koštac sa svakom opasnošću – sve da bi dokazao da je uistinu vrijedan njene ljubavi, dostojan da se približi takvoj nevjerojatnoj ljepoti.
Sirene mogu nenamjerno očarati i navesti ljepotom i strašću zatravljenog muškarca da se upusti u neopisive opasnosti i nesretno propadne, posve zaboravljajući da ne može živjeti ispod površine, pod burnim valova. Sireni i njenom neodoljivom pjevu nemoguće se othrvati. Ali, moguće je zaobići tamnu stranu legendi, kao i ljubavne muke prerano umrlog genija folk glazbe Tima Buckleya. Umjesto tame, očekujte svjetlost!
U zamišljenoj romantičnoj priči o Sireni i njenom začaranom pomorskom Časniku sve je kao u holivudskim filmovima iz 50-tih: stil i moda, luksuz i glamur, a naglasak je na dugoj, bogatoj crvenoj Sireninoj kosi kojom je opčarala svog voljenog moreplovca.

Boris Banović

Boris Banović

Ovo je priča o romansi i zavođenju, o ljubavi, strasti i stilu – postavljena je savršena pozornica, savršeni okvir za savršene naočale. Jednom na licu – pretvorit će
svaku senzualnu tropsku ili užarenu mediteransku plažu u idealnu lokaciju za burnu romansu legendarnih proporcija.
Nova kolekcija gotovo da miriše na svjež morski povjetarac i u sjećanje priziva zalazak sunca na nekom čarobnom otoku. Kako onda da se gotovo odmah ne zamislimo u ulozi senzualne zavodnice ili pak naočitog kapetana prekooceanskog broda – u ljetu prave istinske ljubavi, ljetu za pamćenje?
Ako su Sirene tek puki san svakog muškarca, kolekcija i kampanja Cutler and Grossa za proljeće/ljeto 2011 pozivaju nas da se uključimo u taj san.
Ali, ovo je jedan od onih snova koji se mogu i ostvariti…

pr@cutlerandgross.com
www.cutlerandgross.com

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Teme
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave
When it comes to duplicate Piaget stone watches, this particular Piaget Spot light is really a talked about a few. The Piaget Spot light view uses Switzerland Quartz movements passing on an excellent performance. Additionally, this wrist watch is produced making use of sound strong stainless along with top quality precious stone straps. In addition, the particular dial is actually ornamented with numerous uric acid. An added diamond frame is really a very good further ornament because of this watch helping determine the overall look. But, the watch is likewise built with fake richard mille amethyst amazingly making it the begining resistant. If you're thinking of purchasing the most effective stone watches for women, this really is high time you set this specific enjoy for your series. That is more than a observe; it's really a affirmation jewelry piece, also it would likely look really good upon any women's arm.