Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja Dove Fashion Hr
Casting Dove Fashion.hr-a

Održan je generalni casting ženskih i muških modela koje će dizajneri izabrati kao lica svojih revija za sezonu proljeće-ljeto 2011. koja se od 16. do 18. rujna prikazuje u Muzeju suvremene umjetnosti.

Veliki casting Dove Fashion.hr- a koji se održao u subotnje prijepodne okupio je preko dvjestotinjak modela najpoznatijih domaćih modnih agencija kao što su Talia i Midikenn.

Dizajneri poput Roberta Severa, Igora Galaša, Branke Donassy, dvojca I-GLE i Martine Felje gotovo su dva sata odabirali modele koji će javnosti i medijima prezentirati njihove nove kolekcije na impresivnoj pisti ispred Muzeja suvremene umjetnosti Zagreb.

Među najistaknutijim licima castinga svakako treba spomenuti imena kao što su Anita Dujić, Monika Hiržin, Sanela Seferagić i brojne druge manekenke s uspješnom domaćom, ali i prije svega inozemnom karijerom.
Izabrani modeli sudjelovat će u produciranju vodećeg modnog događaja sezone gdje će svoje kolekcije, pred odabranom publikom od svega 450 uzvanika, predstaviti najrelevantnija imena domaćeg dizajna.

Osim modnih revija koje zauzimaju središnje mjesto DOVE FASHION.HR-a, na programu će se naći posebne ‘after-show’ zabave, kao i ekskluzivni performans u predvorju koji će zaokružiti koncept ovosezonske Dove Fashion.hr kampanje koja se sastoji od triju dijelova.

Na Dove Fashion.hr- u svoje pret-a-porter kolekcije za sezonu proljeće-ljeto 2011. u tri revijalna dana predstavit će eNVy room, Stjepan Čuka, Martina Felja, Ivica Skoko, Aleksandra Dojčinović, Ana Maria Ricov, Igor Galaš, Ivica Klarić za DOVE MEN, I-GLE, Alduk, Branka Donassy i Robert Sever.

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave