Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja gin
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate

Brojna poznata lica našla su se na našem sinoćnjem veselom after-work blagdanskom druženju u C3 Projekt koncept storu u Kaptol Centru, gdje je održan ekskluzivni WALL.HR Xmass event! Najveselije događanje u gradu oduševilo je prisutne dojmljivom scenografijom, a za potpuni glazbeni doživljaj pobrinuo se zagrebački Oridano Gypsy Jazz Band.

Zabavnom druženju u C3 Projekt koncept storu nisu odoljele ni brojne poznate osobe koje su se sinoć okupile i zabavile u čast Wall.hr-a. Tarik i Lejla Filipović, Ecija Ivušić, Matija Vuica i Jure Popović, Dvina Meler, Mia Begović, Viktor Drago, Lidija Lešić, Marina Lacković i Krešo Matić, Kristina Krepela, Snježana Mehun, Sara Lončarić, Staša Čimbur, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Sanja Pilić, Marina Gaši, Ana Petričić Gojanović, Ana Martinović Kurjak, dr. Aleksandar Milenović, Mladen Grubić, Andrijana Subotić Pjajčik Etna Maar, Trpimir Vicković Vicko, Ivan Leo Lemo, Petar Cvirn, Ljiljana Vinković, Dean Sinovčić, Đenisa Pecotić, Krešimir Macan, Danijela Gajski, Zvonimir i Tanja Soldo, Miro Par, Krešimir Stolnik te brojni drugi prijatelji i partneri Wall.hr-a.

 

Wall.hr prva je lifestyle web stranica koja je pokrenuta prije skoro 5 godina, a koja se odlučila bazirati samo na pozitivnim vijestima iz života koji nas okružuje. Tematika Wall.hr portala je uživanje u životu, a obuhvaća modu, ljepotu, zdravlje,  putovanja, rubriku wine and dine, dizajn, arhitekturu, kulturu, vijesti izposlovnog svijeta i još mnogo toga.

 

Uživalo se tako u u ukusnim i veselim pićima Hendrick’s gina, Korlat vina, Agrisa, Bottege, Saints Hillsa i Coca-Cole; a ukusne i vrsne delicije osigurali su Lari&Penati, Binimoto sushi i Žitoproizvod. Večer je slatko završila uz Cukeraj i Caffè Vergnano 1882.

 

Za ovogodišnje božićne poklone pobrinuli su se vjerni partneri i prijatelji portala pa su se tako pod Wall.hr borom našli proizvodi Cliniquea, Topstila i label.m-a, darovne kartice Bliss Instituta i frizerskog salona Rene, “Moj Planer” by street of HAPPINESS te slatka i slana kuharica Suzy Josipović Redžepagić.

Related Post

Comments Closed
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave