Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Događanja MIRNA
Besplatni treninzi trčanja kao priprema za WE RUN ZAGREB

S ciljem da dodatno potakne mlade da trče, Nike Hrvatska organizira utrku –  WE RUN ZAGREB koja će se održati 01.listopada na Jarunu, a kojoj će prethoditi cijeli niz zanimljivih događaja s ciljem poticanja ljudi da se okrenu ovom sportu, koji iz dana u dan ima sve veći broj poklonika.

U svrhu pripreme za utrku, kao i za promociju trčanja kao sporta, tijekom kolovoza su organizirani besplatni tjedni treninzi trčanja i to pod stručnim vodstvom trenera. S treninzima se nastavlja i u rujnu, i to svakog utorka u Varaždinu od 19 do 20 sati na stadionu ŠC Sloboda te u Zagrebu, svake srijede od 19 do 20 sati u Maksimiru sa startom  kod male pozornice kraj glavnog ulaza i svakog četvrtka od 19 do 20 sati na Jarunu, sa startom kod polivalentnog igrališta kraj malog jezera. Na treninzima se trči, hoda, isteže i svladavaju svi segmenti potrebni za stjecanje kondicije i pravilno trčanje, a dobrodošli su svi, kako oni s iskustvom, tako i potpuni trkački početnici. Osim okrepe nakon treninga te dobre atmosfere, Nike se pobrinuo i da svi oni koji nemaju odgovarajući trkačku obuću svoj model i veličinu mogu isprobati i posuditi za trening na licu mjesta.

Mirna Medaković

Glumica Mirna Medaković

U projekt su se dosad uključili mnogi sportaši te glumci i glazbenici, poput Duška Modrinića, Remi i Shot, a ozbiljnom tjednom treniranju prionuli su mlada glumica Mirna Medaković te voditelj Ivan Vukušić. Svi koji žele sudjelovati u utrci trebaju se prijaviti na Facebook stranici http://www.facebook.com/NikeRunningHrvatska, te dizajnirati svoj startni broj. Na istoj stranici dostupne su i sve informacije, kao i rasporedi treninga i popratnih aktivnosti.

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave