Breaking News
Humanitarna akcija – “PINK DAY pomaže ugroženim obiteljima”
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije
Zrinka Cvitešić zvijezda nove kampanje Matije Vuice Krhkoća i finoća kao obilježja nove kolekcije Matije Vuice
Nova kolekcija streetwear branda CHYPKA
Blagdansko druženje Wall.hr-a okupilo brojne poznate
Brand anita dujić
Anita Dujić zablistala s prekrasnim detaljima za kosu iz nove kolekcije

Iako postoji tek nešto više od godinu dana, mnoge Hrvatice prepoznale su prvi specijalizirani brand ukrasa za kosu PERLET kao brand kojem će pokloniti puno povjerenje na svoj najvažniji dan u životu. Luksuzni i elegantni ukrasi koji odišu unikatnom ljepotom ručnog rada, kvalitetnom izradom i jedinstvenim dizajnom pozicionirali su se kao najpoželjniji ukrasi koje bi svaka mladenka odabrala za svoje vjenčanje.

Dizajnerica Greta Miloš razvoj branda Perlet započela je u suradnji sa sestrom Valentinom Lekaj nedugo nakon vlastitog vjenčanja kada je uvidjela da na hrvatskom tržištu ne postoji ukras koji bi zadovoljio njene potrebe.

„Prijateljica mi je poslala fotografiju prekrasnog ukrasa koji sam poželjela nositi na svom vjenčanju. Proizvod se nije mogao kupiti u Hrvatskoj a i sama cijena nabave ukrasa iz inozemstva mi je bila previsoka. Odlučila sam potražiti nešto slično u Hrvatskoj, no iznenadilo me što moja dugotrajna potraga nije urodila plodom. Razočarana tom činjenicom, nakon vjenčanja odlučila sam svim budućim mladenkama omogućiti da na dan svoga vjenčanja imaju priliku nositi unikatan ukras dostojan njihove ljepote. Tako je nastao Perlet.“

Nakon uspješnog rada sa stotinama zadovoljnih mladenki, nova kolekcija samo potvrđuje današnju zrelost i uspješnost branda Perlet. Kroz kolekciju proljeće/ljeto 2017. se i dalje proteže romantična rapsodija s cvjetnim komponentama i romantičnim notama, a ukrasi su stvoreni samo za one mladenke koje žele biti drugačije i koje imaju oko za detalje. PERLET u novoj kolekciji obogaćuje svoju paletu boja lansiranjem bakrenih ukrasa inspiriranih mladenkama s bakrenom bojom kose koje su često zapostavljene u pogledu harmoniziranja boje ukrasa sa njihovom vatrenom bojom kose. Mladenke koje vole duh tradicionalnog modnog izričaja zasigurno će uživati u boji staroga zlata koja se također nazire u detaljima nove kolekcije. Na velika vrata vraća se i bijela boja koju mladenke u zadnje vrijeme  sve češće biraju umjesto standardne ivory.

Osim noviteta u odabiru boja, nova kolekcija donosi i novu zanimljivu suradnju branda PERLET s manekenkom i glumicom Anitom Dujić, zaštitnim licem nove kolekcije.

„Anitin jedinstveni izgled i snažan karakter poistovjetili smo s novom kolekcijom čiji su ukrasi namijenjeni jednako snažnim i posebnim ženama poput nje same“, izjavila je dizajnerica Valentina Lekaj.

„Perlet sam počela pratiti na Instagramu prije nego što su mi cure predložile ovu prekrasnu suradnju. Bila sam oduševljena ukrasima i iznenađena činjenicom da u Hrvatskoj zaista ne postoji nešto slično. Kako i sama izrađujem nakit, svjesna sam koliko je truda i kreativnosti uloženo u izradu svakog pojedinačnog ukrasa. Upravo zato, ponosna sam što su djevojke odabrale baš mene kao zaštitno lice ove prekrasne kolekcije“, zaključila je Anita Dujić.

Novu kolekciju s Anitom Dujić upotpunile su i vjenčane haljine poznatog dvojca eNVy room s kojima PERLET uspješno i kontinuirano surađuje od samog početka.

Related Post

Comments Closed
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave