• Događanja
    khala
    Moda i ljepota za pozdrav jeseni

    Moda i ljepota uvijek idu ruku pod ruku pa tako i na reviji Fashion Night koje se održala u Zagrebu u Centru Kaptol kao uvod u novu modnu sezonu i pozdrav jeseni. Na prepunoj terasi kluba Khala svoju modnu priču ispričali su mnogi renomirani modni brendovi, ali i oni čije vrijeme tek dolazi. Svoju novu kolekciju poslovnih i modnih torbi inspiriranu samosvjesnom ženom prikazao je poznati modni brend GALKO.

  • Događanja
    fffz 2016
    Uskoro počinje filmski festival za sva osjetila – Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola

    Najljepši zagrebački park Zrinjevac, od 8. do 17. rujna postat će dom Food Film Festivalu, festivalu za sva osjetila. Tijekom deset dana, domaćim Central Parkom zaživjet će mirisi i okusi najkreativnijih zagrebačkih restorana, bistroa, vinoteka i slastičarnica. U svom prvom izdanju ovaj je festival osvojio srca, ali i trbuhe Zagrepčana i brojnih turista, a ove nam sezone priprema još i više.

  • Događanja
    bellevue
    Brojne zvijezde na otvorenju pelješkog Bellevuea  

    Sinoć je u Orebiću  službeno otvoren novoobnovljeni luksuzni hotel Bellevue, a svečanom otvorenju pridružili su se brojni uglednici i osobe iz javnog života. Redatelj Dalibor Matanić koji je sa svojim filmom Zvizdan imao izuzetno uspješnu godinu kao kum hotela prerezao je vrpcu, dok je službeni dio događanja vodila senzacionalna voditeljica Iva Jerković. Gosti su imali prilike uživati u nastupu jedne od najvećih domaćih glazbenih diva – Nine Badrić, nastupu saksofoniste Jakše Kriletića te modnim revijama.

  • Događanja
    fffz projekcija
    Food Film Festival Zagreb sponsored by Coca-Cola podijelio 35 kilograma tune

    Subotu, drugi dan Food Film Festivala Zagreb sponsored by Coca-Cola je na zagrebačkom Zrinjevcu obilježila Zepter radionica poznatog splitskog chefa Zlatka Marinovića iz Noštroma i njegovog sina, Davora. Naime, okupljeni su mogli vidjeti kako se uživo čisti i priprema tuna od 35 kilograma. Dan prije svježe ulovljena tuna dopremljena je direktno na festival kako bi je chef Marinović pripremio za posjetitelje. Tuna je bila izložena kao trofej, a spremljena je na dva načina – svježa uz kapare i sojine klice te kao odrezak uz kremu od avokada, zelje i palentu s tartufima. U više od dva sata dugoj radionici svih 35 kilograma tune je pripremljeno i podijeljeno posjetietljima.




Teme
Želiš postati dio tima?
U potrazi smo za entuzijastima i modno osvještenim blogerima.
Imaš smisla za pisanje i/ili fotografiju, a nemaš gdje objaviti svoje uratke?
Javi nam se!
Info
Matija Kadojić, voditelj projekta

mob: 091/526-1717 ili kontakt porukom
Powered by Spybot
Najave